Billettsalget er åpnet: HER BLIR DET ACTION – ØIF Arendal
Det blir action på og utenfor banen

Billettsalget er åpnet: HER BLIR DET ACTION

I dag åpner endelig billettsalget for første hjemmekamp denne sesongen. Søndag 3. september er det klart for oppgjøret ØIF Arendal mot Halden Topphåndball i Sparebanken Sør Amfi. Kampstart er kl. 17.00, men allerede fra kl. 15.00 vil det være spennende aktiviteter for store og små utenfor Sør Amfi. Det eneste man må ha for å delta på aktivitetene, er gyldig kamp billett!

Etter en uvanlig lang håndballpause for ØIF Arendal og være, er vi endelig klare for å igjen ta publikum vel i mot i Sparebanken Sør Amfi, sier en smilende daglig leder og arrangementssjef Per Carsten Michelsen. Og det er med full action man starter kampene i amfiet denne sesongen, ikke bare skal man som tilskuer få med seg 2 x 30 minutter fartsfylt og spennende håndball, man får også mulighet til å selv delta i action før kampen. ØIF Arendal sin nye samarbeidspartner Kragerø Actionpark, kommer til Arendal denne dagen og med seg på lasset har de mye moro.

GOKART, PAINTBALL OG HEST

Kragerø Actionpark kommer altså med hengeren full av godsaker. Denne dagen kan de minste kjøre elektriske mini gokarter, de litt eldre kan få prøve skyteferdighetene med paintballgevær eller kanskje få litt «Farmen» følelse i øksekastkonkurranse. Er du av det litt rolige slaget, er det mulig å få en tur med hest og vogn, eller du kan sprette opp og ned i hoppeslott. I tillegg tenner vi opp grillen og serverer både pølser og burgere, så dette er og bør bli en deilig familiedag i og utenfor Sparebanken Sør Amfi. Alle aktivitetene denne dagen er forbeholdt publikum med gyldig kamp billett. Så har du lyst til å se actionfylt håndball og samtidig få mulighet til litt action selv, er det bare å gå inn og kjøpe billetter her til deg selv og familien, eller laste ned ØIF Arendal appen og kjøpe billetter der.