ØIF Arendal Klar for Generalprøve mot Haslum: Håper så mange som mulig tar turen til Sør Amfi! – ØIF Arendal

ØIF Arendal Klar for Generalprøve mot Haslum: Håper så mange som mulig tar turen til Sør Amfi!

I ettermiddag er det klart for den avgjørende generalprøven for ØIF Arendal, når vi tar i mot Haslum i en siste treningskamp før den kommende sesongen. Med sesongstart like rundt hjørnet, er dette en siste mulighet for laget til å finjustere taktikker og samarbeid, og hovedtrener Heine Jensen deler sitt syn på den forestående kampen.

– Vi gleder oss til siste kamp før sesongen, og det blir en spennende test for oss. Fokuset vil ligge på oss selv, å implementere det vi har trent på og prøve å gjenspeile det i kamp, uttaler hovedtrener Heine Jensen, og understreker viktigheten av å bruke kampen som en mulighet til å sette trening i praksis. Med en siste finpuss før sesongen starter, er denne kampen et viktig skritt mot å optimalisere lagets ytelse.

Heine Jensen deler også sitt ønske om å se mange ivrige tilskuere på plass under kampen. – Vi ønsker at så mange som mulig tar turen for å se kampen mot Haslum. Det var utrolig kult å se en fullsatt Nedeneshall under treningskampen mot KRS, og nå håper vi at så mange som mulig tar turen til Sparebanken Sør Amfi i morgen! Oppfordrer Heine Jensen

Kampen starter 17:00. Billetter selges i døra for kr 50,-, kiosken er åpen og alle som har kjøpt sesongkort vil komme gratis inn på kampen, og få mulighet til å møte spillere og trenere etter kamp.