Ny sesong nærmer seg med stormskritt! – ØIF Arendal

Ny sesong nærmer seg med stormskritt!

Torsdag 9 august fikk vi en smakebit av hva som venter oss. 300 tilskuere hadde tatt veien til Nedeneshallen når ØIF Arendal spilte treningskamp mot Krs Topphåndball. Vi har mye å glede oss til!

Svermen er en av 2 reisende supporterklubber i Norge. Svermen har som mål å være tilstede på alle kamper, både borte og hjemme, for å støtte ØIF Arendal. Nå etterlyser de medlemmer!

Svermen jubler etter scoring mot Elverum i semifinalen i NM under Final8 Foto: Birgit Fostervold

– Svermen betyr enormt mye for oss. De bidrar veldig mye til at Sør Amfi er den kuleste håndballarenaen i Norge å spille i, fordi de alltid lager god stemning. Noe av det som imponerer meg mest med Svermen er at de alltid er positive, glade og imøtekommende, og at de støtter oss uansett hvordan det går på banen! Så jeg retter en STOR tusen takk til Svermen, ØIF hadde ikke vært det samme uten dem. Sier Sander Løvlie Simonsen

Vil du bli en del av en inkluderende gjeng? Kontigenten er lav og det følger med mange medlemsfordeler, de kan du lese om her: www.svermen.no  Er man glad i pizza? Eller kanskje glad i ett godt måltid på byen? Da oppdager folk fort at kontigenten er tjent inn på kort tid, så meld dere inn nå!

Enkeltmedlem                             250.- Kr

Honnør/skoleungdom                 150.- kr

Familie                                          500.- kr

Pengene betales til kontonr: 2801 21 23452 (Svermen)

Velkommen til både gamle og nye medlemmer!