NÅ HASTER DET Å KJØPE SESONGKORT!! – ØIF Arendal

NÅ HASTER DET Å KJØPE SESONGKORT!!

Med kun 18 dager igjen til første seriekamp hjemme mot Halden 3. september, begynner det å haste om du skal sikre deg fast plass på alle våre hjemmekamper denne sesongen. I tillegg er det kun 5 dager til alle med sesongkort får en treningskamp og minglekveld med laget.

Nå går det raskt frem til sesongstart for Rema 1000-ligaen 2023/2024, allerede neste helg sesongdebuterer ØIF Arendal på bortebane mot Kolstad i Trondheim. Uken etter er det klart for første hjemmekamp mot Halden, der temaet er «Action-kampen», noe som passer bra ettersom vi ønsker nettopp fart, action, spenning og godt humør på banen. Vi får besøk av vår nye samarbeidspartner Kragerø Action Park, som kommer med mye fart og spenning som de med kamp billett kan få prøve og teste ut.

FAST SETE GJENNOM SESONGEN

Dersom du ønsker deg fast sete gjennom sesongen, er et sesongkort absolutt tingen for deg. Du er da sikret ditt eget sete på alle hjemmekamper i serien og cupen (frem til og med kvartfinale), samt sluttspill (til og med semifinale). Du slipper å tenke på om du har husket å kjøpe billett, billetten kommer alltid inn på telefonen din til hver kamp. Du sparer penger på å eie et sesongkort fremfor å kjøpe billett til hver kamp, og er dere en familie sparer dere enda mer. Så ikke nøl, kjøp sesongkort i dag og du sikrer deg også en plass på treningskampen mandag 21. august kl. 17.00, mot Haslum HK. Etter kampen vil alle med sesongkort få anledning til å mingle med ØIF Spillerne og trenerne, samt få en enkel servering.

Så vil du få med deg Josip, William, Aksel, Mathias, Sondre, Mario, Laurits, Sebastian, Haftor, Sander, Dagur, Adrian, Kristijan, Birk, Ivan og resten av laget? Da kjøper du sesongkort allerede i dag!!