Heimdal Chokolade et søtt tilskudd i ØIF Arendal – ØIF Arendal

Heimdal Chokolade et søtt tilskudd i ØIF Arendal

I Arendal finnes «verdens beste» sjokolade, vi kan liksom høre folk si det. Folk som har vært innom Heimdal Chokolade og kjøpt deilig håndlaget sjokolade. Kjellerlokalet i Torggata 1, er et eldorado for sjokoladeelskere. Her finner du små biter, store biter, mørke som lyse, noen med fyll og andre uten. Du finner sjokolade formet som alt mulig rart, poser med blandinger eller rett og slett en deilig plate med ditt favorittfyll. I tillegg har Heimdal sjokolade et godt utvalg med sukkerfri sjokolade, både plater og marsipanbrød, noe for en hver smak. Nå er Heimdal blitt en del av ØIF Arendal familien, noe vi er veldig glade for. Endelig kan vi i tillegg til å være gode, også være søde!!