PRESEASON: ØIF Arendal på vei til Nærbø for treningskamper. – ØIF Arendal

PRESEASON: ØIF Arendal på vei til Nærbø for treningskamper.

Fredag formiddag reiste ØIF Arendal med kurs mot Nærbø. Denne helgen skal ØIF gutta bryne seg mot Nærbø og Gdansk fra Polen, i det som blir to viktige treningskamper frem mot sesongstarten mot Kolstad.

Etter treningskamp mot Haslum i Nadderud Arena, der ØIF gutta beit godt fra seg og vant med 7 mål, ventet Kristiansand i Nedeneshallen onsdag denne uka. Selv om hjemmelaget gikk ut i 100 og ledet komfortabelt etter ca. 14 minutters spill, kom KRS tilbake og en mer jevnspilt kamp endte med en 3 måls seier til ØIF Arendal, i en kamp der man fikk rullert godt på laget og der alle målvaktene fikk prøvet seg.

Denne helgen går altså turen til Rogaland og Nærbø, i det som blir en liten miniturnering. ØIF Arendal møter fredag ettermiddag vertskapet Nærbø, før man lørdag ettermiddag skal bryne seg mot internasjonal motstand i det polske laget Gdansk. Dermed blir dette sesongoppkjøringens viktigste treningskamper, der man virkelig får kjent på nivået og hvor laget står nå drøye to uker før sesongstart.

Vi kommer med resultater og oppdateringer fra kampene.

Har du ikke kjøpt sesongkort til kommende sesong enda, er det bare å få gjort det. Mandag 21. august spiller ØIF Arendal siste treningskamp før sesongen starter, denne er mot Haslum i Sør Amfi. Her blir det gratis inngang for sesongkort innehavere og disse vil også få anledning til å møte spillere og trenere etter kampen.