ØIF Arendal tar i mot KRS til gratis treningskamp i Nedeneshallen! – ØIF Arendal

ØIF Arendal tar i mot KRS til gratis treningskamp i Nedeneshallen!

I en spennende oppkjøring til den kommende sesongen skal ØIF Arendal møte KRS, til en treningskamp i Nedeneshallen. Dette blir en fin mulighet til å se Dagur Gautason, Sondre Gjerdalen og Josip Vidovic og resten av ØIF Arendal i aksjon igjen!

Kampen, som er en glimrende anledning til å få et innblikk i årets ØIF Arendal lag før sesongen begynner, vil begynne kl. 17:00. For de som ønsker å sikre seg gode plasser, åpner dørene allerede kl. 16:30. Det beste av alt? Inngangen er helt gratis! Dette er en flott mulighet for alle som har savnet håndballen, til å endelig få se litt håndball igjen. Hvis du ønsker å bidra litt ekstra, er det også mulig å vippse et valgfritt beløp til #821665.

Dette blir en fin mulighet til å se Josip i rødt og sort igjen!