Mingletorsdagen er tilbake!! – ØIF Arendal
Hygge i sofaen

Mingletorsdagen er tilbake!!

Etter noen uker med sommerferie, starter vi torsdag 10. august opp med «Mingletorsdag» på kontoret i Kuviga. Vi har utvidet sofaavdelingen og er klare for «å løse nye verdensproblemer!»

Sist sesong startet vi opp med «Mingletorsdager» på kontoret i Kuviga, der alle uansett rolle i klubben var hjertelig velkomne. Dette skulle vise seg å bli et populært tiltak og på det meste var opp mot 40 personer samlet til prat og hygge en halvannen times tid.

Egentlig skulle vi ikke ha startet opp igjen med disse torsdagene før etter Arendalsuka, men tilbakemeldingene fra folk er at man savner det å møtes. Vi har derfor bestemt at vi starter opp allerede torsdag denne uka og alle er hjertelig velkomne fra kl. 11.30. Det blir som vanlig enkel servering og kaffe, prat om løst og fast, samt mulighet til å stille spørsmål man måtte ha.

Så da sees vi i Kuviga (Kystveien 40) torsdag 10. august fra kl. 11.30. Under ser du bilder fra en av sist sesongs torsdager.