God start på treningskampene! – ØIF Arendal

God start på treningskampene!

ØIF Arendal tok onsdag turen til Bærum for å møte Haslum HK til første treningskamp foran kommende sesong. En kamp der man fikk gode svar på hva som sitter og hva det skal jobbes med videre inn mot sesongstart.

14 spillere og et trener/oppmanns team på 4, dro onsdag til Bærum og Haslum for oppkjøringens første treningskamp. Det var en kamp sulten gjeng som pakket seg inn i minibussen til Tvedestrand Turbiler, på jakt etter godfølelsen med ballen i kamp.

ØIF Arendal har foran kommende sesong byttet ut en del spillere og det var derfor knyttet en viss spenning til hvordan sesongens tropp ville se ut. -Det er klart at dette var første treningskampen for sesongen for begge lag, og det bærer jo også kampen preg av. Men jeg er meget fornøyd med at vi nå har fått gjennomført den første kampen, og at vi har fått tegnet oss et lite bilde på hva vi ser fungerer og hva vi må terpe på fremover. Men alt i alt en god treningskamp, sier en smilende trener Heine Jensen, etter at laget til slutt vinner 37 – 30 over vertskapet Haslum HK.

Nå blir det en ny tøff treningsuke på guttene, før laget tar i mot Kristiansand til treningskamp i Nedeneshallen onsdag 9. august. Helgen etter går turen til Jæren og Nærbø, der vil ØIF Arendal møte Nærbø og det polske laget Gdansk.