SOMMER: Mario Matic smidd i hymnens lenker!! – ØIF Arendal

SOMMER: Mario Matic smidd i hymnens lenker!!

Guttene er nå tilbake i trening etter noen uker med ferie og egentrening. For noen har perioden basert seg på bading, strandliv og kanskje en og annen reise, mens for Mario har denne sommeren virkelig satt spor for fremtiden.

For mens andre har feriert og kanskje ikke tenkt på annet enn om man skal ta et bad eller heller lese en bok, har Mario Matic vært i Dubrovnik der han ikke bare har feriert i varmen, han har også giftet seg. Vi spurte Mario om hvordan bryllupet var; – «Vi hadde et flott lite bryllup for våre nærmeste venner og familie i Dubrovnik. Vi er veldig fornøyde med hvordan alt gikk til slutt, og koste oss utrolig mye!», sier en nygift Mario Matic.

ØIF Arendal gratulerer ekteparet og håper de får et langt og lykkelig ekteskap!!