PRESEASON: Styrketester og første håndballøkt er unnagjort! – ØIF Arendal

PRESEASON: Styrketester og første håndballøkt er unnagjort!

I dag gjennomførte gutta styrketester før de satte i gang med sesongens første håndballtrening. Under oppsyn av, Sondre Paulsen, ble det utført ulike tester for å vurdere spillerens fysiske form etter sommerpausen. Og Paulsen var overbegeistret med resultatene.

«Jeg er kjempefornøyd med resultatene,» uttalte Paulsen med et smil. «Alle har gjort det de skal i sommer, og mange leverer noen av sine beste resultater. Det er tydelig at gutta har jobbet hardt for å forberede seg til denne sesongen.»

Heine Jensen og Luka Panza, var også svært tilfredse med den første håndballtreningen. Etter en lang pause fra offisiell håndballaktivitet, var det endelig tid for å kaste ballen igjen. Treningen startet rolig for å gradvis få skuldrene i gang og for å gjenoppbygge ballfølelsen.