I morgen begynner oppkjøringen for sesongen 23/24! – ØIF Arendal
Foto: Helge N. Olsen

I morgen begynner oppkjøringen for sesongen 23/24!

Torsdag starter oppkjøringen mot den kommende sesongen 2023/2024 for ØIF Arendal. Spillerne samles etter et par uker med egentrenings periode. Dagen begynner med en utfordrende 3000 meter løpstest, der spillerne får anledning til å vise sin fysiske form. I den anledning tenkte vi å presentere årets spillertropp.

ØIF Arendal har en spennende og lovende spillertropp for den kommende sesongen. Keeperposisjonen er godt dekket med Kristijan Jurisic, som har vært en pålitelig sisteskanse for laget siden overgangen fra FyllingenBergen (Nå Bergen Håndball) i 2018. Ivan Eres, som signerte ny kontrakt før sommeren, viser at vi får en sterk duo i målet. Samtidig har lokale talentet Magnus Tveitdal Olsen fått sjansen etter gode prestasjoner i 2 divisjon og vi ser frem til å følge hans utvikling.

Ivan Eres (t.v) og Kristijan Jurisic.

På venstre kant har vi lokale Sebastian Løvlie Simonsen, som vi virkelig tror vil utvikle seg i løpet av den kommende sesongen. Sebastian vil danne et godt samspill med nysigneringen Dagur Gautason. Dagur kommer fra den islandske ligaen og hadde en strålende sesong for KA Akureyri. Vi har stor tro på at de vil utgjøre en god duo.

Bakspillerposisjonen ser også solid ut med William Fiala, som har vokst enormt som spiller de siste sesongene og etablert seg som en av ligaens farligste målscorere. Hjemkomsten til Josip Vidovic fra rivalen Elverum tilfører en verdifull tilvekst til spillergruppen, og han er en favoritt blant arendalittene. Vi gleder oss også til å se Mario Matic og Mathias Larson tilbake på banen etter skadeutfordringer forrige sesong.

På høyre bakspillerposisjon har vi Birk Inselseth og Haftor Vignisson. Birk kom til oss før forrige sesong og har levert gode prestasjoner i forsvar. Nå ser vi frem til å se hans utvikling i angrepsspillet. Haftor kom til oss i februar i fjor, i en periode der ØIF Arendal slet med skader og vanskeligheter. Med en god sesongoppkjøring, gleder vi oss til å se hva disse to venstrehendte spillerne kan oppnå.

Vår fantastiske duo på høyrekanten består av to lokale gutter, Adrian Evensen og Sander Løvlie Simonsen, som har vært viktige bidragsytere i mange sesonger.

På linjespillerposisjonen har vi Aksel Strupstad, Sondre Gjerdalen og Laurits Rannekleiv. Aksel Strupstad er en dyktig forsvarsspiller og en bevegelig angrepsspiller som skaper mye problemer for motstanderens forsvar. Sondre Gjerdalen ble hentet inn fra Fjellhammer, der han var kaptein de siste årene. Sondre er en dyktig spiller med spisskompetanse i forsvar. Laurits har slitt med skader de siste sesongene, så vi håper virkelig å se ham skadefri og tilbake på sitt vanlige nivå.

I tillegg har unge talenter som Arni Bergur Sigurbergsson, Mathias Wahlstrøm og Oscar Gran blitt hentet opp fra yngre avdeling, og vi ser frem til å se dem vokse og bidra til lagets suksess.

Med denne spennende og varierte spillertroppen ser vi frem til en ny sesong med håndballfryd, og vi håper å se deg på tribunen i løpet av sesongen 2023/2024!