SESONGKORTSALGET ER I GANG!! – ØIF Arendal

SESONGKORTSALGET ER I GANG!!

Torsdag morgen klokken 09.00 startet ØIF Arendal sesongkortsalget for kommende sesong. Allerede har det vært trafikk på siden/appen og folk som ønsker å sikre seg «sitt» sete må gjøre det nå.

Å kjøpe sesongkort har en rekke fordeler, blant annet at man får sin faste plass på alle kampene og får rabatter på andre arrangementer. I tillegg har du ved å kjøpe sesongkort, allerede kjøpt billett til alle ØIF sine kamper i Sparebanken Sør Amfi (minus evt. semifinale og finale i cup og sluttspillfinale) for sesongen 2023/2024.

Kjøp sesongkort og sikre deg fast plass i Sparebanken Sør Amfi!

Dersom du ikke er digital og mestrer det å kjøpe på nettet eller i appen, vil vi gjerne hjelpe deg. I morgen fredag 30. juni vil kontoret vårt i Kystveien 40, være åpent for sesongkortkjøp (manuelt) fra kl. 10.00 – 12.00. Så dersom du trenger hjelp til å få kjøpt sesongkort, ta turen innom oss fredag. Vi kommer også til å annonsere en dag til etter ferien (starten av august) som vi også åpner for å kjøpe billetter på kontoret. Men husk at dette er et tilbud til de som ikke har kunnskap eller verktøy for å bestille online, alle andre bes om å bestille via app eller hjemmesiden.

NB! Kjøper du sesongkort før 01.08. Får du også invitasjon til en eksklusiv trening med ØIF Arendal. Hvor du kan stille spørsmål, se hvordan vi trener i oppkjøringen og møte spillere og trenere.