SESONGKORT: INVITERES TIL EKSKLUSIV TRENING! – ØIF Arendal
Vi håper på å få se slike rammer 19. november. Foto:

SESONGKORT: INVITERES TIL EKSKLUSIV TRENING!

I morgen slippes sesongkortene for neste sesong, før det ønsker vi å presentere tre gode grunner til at du skal kjøpe sesongkort. Her kommer grunn nummer tre! Nå tilbyr klubben en eksklusiv trening og et møte med årets spillere og trenere for alle som kjøper sesongkort før 1. august.

Sesongkortinnehaverne vil få muligheten til å delta på en treningsøkt sammen med laget, der de kan observere spillerne og trenernes arbeid på nært hold. Dette gir en sjelden mulighet til å se hvordan laget forbereder seg til kampene, og gir et unikt innblikk i treningsmetodene som benyttes av klubben.

I tillegg til den eksklusive treningen vil sesongkortinnehaverne også få en unik mulighet til å møte årets spillere og trenere. Dette møtet vil gi en mulighet til å få autografer og ta bilder. Det vil også være en mulighet til å stille spørsmål og utveksle meninger med trenerne og spillere, som vil gi en unik forståelse av klubbens strategi og visjon for sesongen.

Mario Matic skriver autograf

For å dra nytte av dette eksklusive tilbudet, må sesongkortene kjøpes før 1. august. Dette gir dem ikke bare tilgang til alle hjemmekampene til ØIF Arendal, men også muligheten til å delta på den eksklusive treningen og møtet med spillere og trenere.

ØIF Arendals sesongkort er tilgjengelige for kjøp i ØIF Appen fra i morgen 09:00, og supportere oppfordres til å sikre seg sine kort før 1. august for å dra nytte av denne unike muligheten.