SESONGKORT: Få eksklusive fordeler til Oktoberfest og Julebordet! – ØIF Arendal

SESONGKORT: Få eksklusive fordeler til Oktoberfest og Julebordet!

I morgen slipper vi sesongkortene for neste sesong, og her kommer grunn nummer to til at du skal kjøpe sesongkort! Med sesongkort hos ØIF Arendal, får du ikke bare spennende håndballkamper, men også eksklusive fordeler som inkluderer spesialtilbud til både Oktoberfest og julebordet!

Som stolt sesongkortholder hos ØIF Arendal blir du ikke bare en del av vår fantastiske håndballfamilie, men du får også tilgang til en rekke unike opplevelser utenfor banen, eksklusive rabatter og andre fordeler. 

Når oktober går mot slutten, kan du delta i vårt spesielle på Oktoberfest. Her blir det autentiske tyske atmosfæren med tradisjonell musikk, deilig mat og selvfølgelig godt øl. Som sesongkortholder vil du få spesialpriser på billetter og muligheten til å være blant de første som får sikre seg plass.

Men festlighetene stopper ikke der. Når juletiden nærmer seg, ønsker vi å feire sammen med deg på vårt årlige julebord. Bli med på en kveld fylt med herlig mat, hyggelig samvær og den unike julestemningen. Som sesongkortholder vil du igjen få spesialpriser på billetter!

Vi tror på å skape et fellesskap rundt ØIF Arendal, og vi ønsker å gi deg som sesongkortholder ekstra fordeler og opplevelser. Så ikke gå glipp av denne sjansen til å sikre deg sesongkortet ditt i morgen og få tilgang til spesialtilbudene våre til Oktoberfest og julebordet. Vi gleder oss til å se deg både på og utenfor banen!