SESONGKORTSLIPP: Alltid fast plass! – ØIF Arendal

SESONGKORTSLIPP: Alltid fast plass!

Til torsdag blir sesongkortene for sesongen 2023/2024 sluppet. Vi presenterer derfor tre gode grunner til hvorfor du skal kjøpe sesongkort. Her kommer første, gode grunn!

Å kjøpe sesongkort til ØIF Arendal-kamper er en fantastisk mulighet for å få med deg ØIF Arendals kamper i Sparebanken Sør Amfi. Ikke bare gir det deg muligheten til en hel sesong med spennende kamper, men det kommer også med en rekke fordeler som gjør opplevelsen enda bedre.

Ved å kjøpe et sesongkort sparer du penger sammenlignet med å kjøpe enkeltbilletter til hver enkelt kamp. Du får tilgang til en hel sesong med håndball underholdning til en redusert pris, og dette kan være spesielt gunstig for de som ønsker å følge laget tett gjennom hele sesongen.

ØIF Arendal sesongen 2022/2023 Foto: Helg N. Olsen

Videre slipper du å tenke på å kjøpe billetter til hver kamp separat. Med et sesongkort blir billettene automatisk sendt ut til deg gjennom ØIF Appen. Dette sparer deg for tid og bryderi med å stadig måtte kjøpe billetter, og du kan fokusere fullt og helt på å nyte kampene.

En annen fordel med sesongkort er at du får en fast plass i Sparebanken Sør Amfi. Du kan sikre deg en dedikert plass i hallen gjennom hele sesongen. Dette betyr at du alltid har et fast sted å sitte, og du kan være trygg på at du får en god utsikt til kampen.

Så, om du er en ivrig håndballfan eller ØIF Arendal fan og ønsker å oppleve spenningen, lidenskapen og energien som ØIF Arendal-kampene har å by på, er et sesongkort det ideelle valget for deg. Du sparer penger, slipper å tenke på billetter og får en fast plass i Sparebanken Sør Amfi!