DATO FOR SESONGKORTSALG ER KLAR! – ØIF Arendal

DATO FOR SESONGKORTSALG ER KLAR!

Selv om det akkurat har blitt sommer og ferien blinker der fremme, har klubben startet forberedelsene til en ny sesong. En sesong der det skal bli mye moro både i og utenfor Sparebanken Sør Amfi.

Solen skinner og mange tenker ikke på håndball i en hall i disse dager, men det kan være lurt å tenke litt på dette de nærmeste dagene. Torsdag 29. juni er nemlig datoen for årets sesongkortslipp, og da har du muligheten til å sikre deg en fast plass i Sparebanken Sør Amfi på alle ØIF Arendal sine hjemmekamper i Rema 1000 ligaen, sluttspillet (utenom evt. finale) og NM (t.o.m kvartfinale). I tillegg til å alltid ha en fast plass, er det mye penger å spare. Er du for eksempel voksen og kjøper enkeltbilletter til alle seriekampene + en cupkamp og en sluttspillkamp, vil du måtte ut med kr. 3 000,-. Kjøper du derimot et sesongkort, har du spart en tusenlapp.

MYE GØY UTOVER HØSTEN

Selv om det kanskje er håndballen som står i fokus under en sesong, ønsker vi å gi publikum noe mer. Vi kan derfor skilte med Actionkamp, Halloweenkamp, Oktoberfestival og Julekamp/julebords kamp i løpet av høstsesongen. Endelig program for disse kampene kommer rett over sommeren. Har du lyst til å oppleve dette i tillegg til god og underholdende håndball, lyd, lys og effekter under kampene, ja, da bør du være klar førstkommende torsdag når sesongkortsalget starter.

Prisene på årets sesongkort er:

  • Voksen kr. 2 000,-
  • Barn 6-12 år kr. 500,-
  • Honnør o/67 år kr. 1 000,-
  • Ungdom/student kr. 1 000,-
  • Familie 2v+2b kr. 4 000,-
  • Barn under 6 år gratis hvis de sitter på forelders fang.