B2B: Personalhuset med videre til 2027. – ØIF Arendal

B2B: Personalhuset med videre til 2027.

Vi kan med glede fortelle at Personalhuset forlenger sin avtale som bronsesponsor med ØIF Arendal. Personalhuset har skrevet under på en 4 års avtale, noe som betyr at de er en del av ØIF familien frem til 2027.  

Personalhuset er ditt ledende rekrutteringsbyrå og bemanningsbyrå i Arendal har sine kontorer på Longum Park og dersom partnere i nettverket til ØIF Arendal eller andre ønsker å rådføre seg i forhold til ansettelser er de selvsagt velkomne til å ta kontakt! Mange virksomheter opplever utfordringer med å både tiltrekke og beholde dyktige medarbeidere og det er akkurat på dette området Personalhuset kan tilby sin spisskompetanse!

Vi tok en prat med avdelingsleder Arendal og senior rekrutteringsrådgiver Knut Handeland, for å høre litt om hvorfor de ønsker å være en del av ØIF familien.

Hva er grunnen til at dere forlenger samarbeidet med ØIF Arendal?

– ØIF Arendal har siden 2008 vært en viktig samarbeidspartner for Personalhuset. Vi kan på mange måter identifisere oss med ØIF Arendal gjennom at vi begge jobber for å utvikle en prestasjonskultur i arbeidet vårt. Vi synes også at både klubben representerer gode verdier og holdninger vi helt klart ser vi har til felles. I tillegg er svært mange i sponsorfamilien til ØIF Arendal kunder av oss og dette er svært viktig for oss når vi vurderer videre partnerskap, forteller Handeland.

Hva er det dere har å tilby sponsorfamilien til ØIF Arendal?

– Personalhuset kan tilby sponsorfamilien en nær og langsiktig partner innenfor rekruttering, bemanning og omstilling. Vi har en unik innsikt i markedet på Sørlandet og har samtidig fordelen av at vi er et selskap med nasjonalt nettverk og avdelingskontorer over hele landet, konkluderer Handeland.

Hva er viktig for dere i det videre sponsorsamarbeidet?

– Det er viktig for Personalhuset at partnerne i sponsorfamilien fortsetter å bruke hverandres tjenester. Medlemmer i sponsorfamilien til ØIF Arendal har siden 2008 stått for en stor del av omsetningen til avdelingen og dette har vært svært viktig for oss i vurderingen av videre samarbeid. Videre er det viktig at vi fortsatt har et felles verdigrunnlag, som for vår del er at vi skal bry oss, inspirere og utfordre i hverdagen, fortsetter Handeland.

Hvem er Personalhuset?

– Personalhuset har i Agder sterke rekrutterings- og bemanningsmiljø i både Arendal og Kristiansand og har vært representert i landsdelen siden 2004. Selv har jeg jobbet i selskapet siden 2008, sier Handeland. – For øvrig har vi totalt 16 avdelingskontorer over hele landet, med hovedkontor i Oslo. Vi ligger i forkant når det gjelder å benytte ny teknologi i prosesser og markedsføring vi utfører for våre kunder. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og rekrutterer til mange ulike stillingskategorier, både på medarbeider og ledernivå. I Personalhuset er vi opptatt av tett og personlig oppfølging av både kandidater og kunder i prosessene våre. Personalhuset lokalt besitter stor kunnskap om landsdelen og har et solid nettverk som dekker de fleste bransjer, avslutter Knut Handeland.

Vi er glade for at Personalhuset er med oss videre, og ser frem til nye gode år som samarbeidspartnere