TERMINLISTEN: Åpner mot Sagosen og Kolstad i Trondheim. – ØIF Arendal

TERMINLISTEN: Åpner mot Sagosen og Kolstad i Trondheim.

Terminlistene for 2023/2024 sesongen er nå offentliggjort og den viser at ØIF Arendal skal sesongdebutere mot laget som «alle» snakker om for tiden, nemlig Kolstad. Klubben som har hentet stjernespiller på stjernespiller og har som uttalt mål og vinne Champions League for herrer.

ØIF Arendal er et av to lag som tjuvstarter 23/24 sesongen, og på motsatt banehalvdel står altså laget alles øyne er rettet mot, Kolstad. Det betyr at ØIF møter den antatt tøffeste motstanderen allerede i første kamp, en kamp som for øvrig er berammet som TV-kamp hos TV2. Her får ØIF Arendal sine gutter brynt seg på de som har gått høyt ut og uttalt at de har som mål og vinne CL, men hvem vet, kanskje er sesongens første kamp det beste tidspunkt å møte nettopp Kolstad. Kampen spilles for øvrig i Trondheim 26. august kl. 16.45. Kampen er berammet som tv kamp hos TV2.

ÅTTE HJEMMEKAMPER FØR JUL

Ser man videre på terminlisten vil man kunne se at ØIF Arendal får hele 8 hjemmekamper før jul. Etter at laget har vært i Trondheim, venter hjemmemøte mot Halden TH i Sparebanken Sør Amfi 3. september. Videre skal følgende hjemmekamper spilles før jul:

19.09 kommer Runar Sandefjord, 01.10 er det klart for hjemmekamp mot Elverum. Deretter kommer Sandnes på besøk 15.10 og Nærbø den 28.10. Videre møter vi Fjellhammer (19.11), Bergen Håndball (29.11), før vi 16. desember møter Kolstad hjemme i Sør Amfi som siste kamp i 2023. Etter dette tar serien en måneds pause grunnet EM for herrer i januar. Første hjemmekamp etter EM pausen blir 11. februar 2024, da våre naboer fra Kristiansand tar turen til Sør Amfi. Det er viktig å merke seg at selv om terminlisten nå er lagt, kan det komme enkelte endringer på grunn av tv-kamper og annet. Eventuelle endringer vil bli offentliggjort i ØIF Arendal sine kanaler. Fullstendig terminliste for ØIF Arendal ser du her; Lag, ØIF Arendal Elite – MSr 1 | handball.no