GOD TRENINGSKAMP MOT DRAMMEN – ØIF Arendal

GOD TRENINGSKAMP MOT DRAMMEN

ØIF Arendal tok torsdag kveld turen til Larvik for å møte Drammen til treningskamp, før laget tar sommerferie. Det ble en god kamp der alle spillerne fikk solid med spilletid.

ØIF Arendal spilte i kveld den siste treningskampen før laget tar en liten ferie med egentrening. Turen gikk til Larvik og det var sist sesongs nummer fire, Drammen som sto på motsatt banehalvdel. Etter to ganger 30 minutter, var det Drammen som trakk det lengste strået og vant til slutt 30 – 29. Selv om det ble et måls tap, er trener Heine Jensen godt fornøyd med kampen sett under ett. -Vi hadde med 12 spillere, som alle fikk godt med spilletid. Så dette ble en god treningskamp for vår del, forteller Heine Jensen.

Nå gjenstår noen løpetester og litt trening i noen dager til, før laget tar noen uker ferie. Selv om guttene har fri fra fellestreninger, betyr ikke ferie for en håndballspiller at man kan nyte lange dager på stranden med soling, is og grilling. Alle spillerne får individuelle treningsprogram man må følge gjennom sommeren, og når laget samles igjen i midten av juli, blir det nye tester for å se hvor godt man har trent i egentreningsperioden. Fra siste halvdel av juli og frem til sesongstart blir det mye trening både styrke og med ball, slik at man er godt rustet til sesongen starter i månedsskifte august/september.