#B2B – SPAREBANKEN SØR SIGNERER KLUBBENS STØRSTE AVTALE. – ØIF Arendal
Heine Jensen (tv), Luka Panza, Sidsel Christiansen (Sparebanken Sør) og Per Carsten Michelsen

#B2B – SPAREBANKEN SØR SIGNERER KLUBBENS STØRSTE AVTALE.

Det er fantastisk å kunne offentliggjøre at ØIF Arendal har signert klubbens største sponsoravtale i historien. -Vi har reforhandlet avtalen med Sparebanken Sør, med det resultat at vi har signert opp den største avtalen i klubbens historie, uttaler en fornøyd daglig leder Per Carsten Michelsen.

Sparebanken Sør har vært og er en viktig støttespiller for lokale lag og foreninger i bankens nedslagsfelt. Sparebanken Sør har da også vært med på ØIF Arendal laget i en årrekke. Vi er derfor glade for at banken nå har signert tidenes største avtale med klubben, en avtale som gir klubben et fundament i sitt videre arbeid, avtalen gjelder for de tre neste årene.

Som Sørlandets største bank, har Sparebanken Sør et samfunnsansvar og gjennom dette gir de hvert år ut store og små pengesummer gjennom sitt gavefond. Sparebanken Sør er et merkenavn som man stadig møter på om man er på idrettsarrangement eller andre kulturarenaer i Sør-Norge. Vi i ØIF Arendal er ydmykt stolte av at Sparebanken Sør er vår største bidragsyter. I tillegg til banktjenester har Sparebanken Sør egne eiendomsmeglere gjennom datterselskapet Sørmegleren, samt samarbeidspartnere som Frende Holding AS (forsikring), Norne Securities AS (verdipapirer), Brage Finans AS (finans) og Balder Betaling AS (betalingsløsninger). Sparebanken Sør dekker nå et geografisk område fra Rogaland til Vestfold og Telemark.

Vi er veldig glade for å ha Sparebanken Sør med oss som hovedsponsor de neste tre årene.