KRAMPE, SVETTE OG MYE GØY – SVANEKJØKKENET ALLSTARKAMP EN SUKSESS!! – ØIF Arendal
Time-out allstarlaget

KRAMPE, SVETTE OG MYE GØY – SVANEKJØKKENET ALLSTARKAMP EN SUKSESS!!

Lørdag var det duket til skikkelig nostalgifest i Nedeneshallen, ØIF Arendal inviterte til håndballkamp mellom dagens lag og gamle helter og hvilken fest det ble. Etter at ØIF Arendal ikke klarte å kvalifisere seg til årets sluttspill, kom ideen om å lage en showkamp opp. Etter litt drodling frem og tilbake, bestemte man seg for å forsøke å invitere gamle ØIF spillere til en kamp mot dagens lag, dette viste seg og være populært, og omkring 25 gamle helter trakk i ØIF drakten denne lørdagen.

ØIF Arendal har i alle år spilt sluttspill så lenge klubben har vært i øverste divisjon. Derfor var det en ny og uvant situasjon da klubben denne sesongen havnet på niende plass og dermed ikke fikk muligheten til å kjempe i sluttspillet. Men når man ikke får være med i «det gode selskap», finner klubben sin egen lille erstatning, ved å invitere gamle helter til ærverdige Nedeneshallen, hvor eventyret startet. Omkring 25 gamle helter med Eirik Heia Pedersen, Sondre Paulsen, Magnus Jøndal og Andre Jørgensen Hofstøl i spissen, bidro alle til en artig og annerledes kampopplevelse. Som Svermen uttalte, -i dag vinner vi jo uansett!

MÅLVAKT I STORSLAG OG MÅLVAKT PÅ KANT

Allstar laget hadde som nevnt flere spillere som har en lang og fin merittliste, allikevel var nok målvakt Orry Henriksen en av spillerne som imponerte oss mest. Henriksen vartet opp med flere fantastiske redninger og var til tider sterkt medvirkende i at «gamlegutta» var med i kampen. En annen spiller som utmerket seg positivt var Andre Jørgensen Hofstøl, han fyrte av det ene flotte skuddet etter det andre. Han ble da også plukket ut av juryen som allstar lagets beste spiller. Men der Orry Henriksen gjorde sine saker i allstar lagets mål, fikk publikum se en av dagens målvakter i en helt ny posisjon. Ivan Eres trakk nemlig i spillerdrakt nummer ni og var trygt plassert på den ene kanten, og jammen scoret han også mål. Det ble allikevel Mathias Larsons comeback dag, etter en langvarig skade. Larson bøttet inn mål for dagens ØIF lag og virket skikkelig spillesugen, noe som tegner godt foran neste sesong. Larson ble også kåret til beste spiller på dagens ØIF lag.

BURGER OG LODD

Som vanlig når ØIF Arendal arrangerer kamper selges det lodd, og denne gangen var det hele jekket skikkelig opp, hva gjelder premier. Med en premieverdi på mange tusen kroner, var nok mange spente da det ble trukket «live» i siste pausen. Her var det premier som alt fra fruktkurv til gavekort på hvitevarer på kr. 15 000,- fra kampsponsor Svanekjøkkenet, og alle som vant var strålende fornøyde.

I og utenfor hallen var det selvsagt kiosk og kafe, med alt fra boller og vafler til pølser og hamburgere. Trener Luka Panza flippet burgere og folk koste seg i det flotte sommerværet.

ÅRLIG TRADISJON

Arrangementet ble så vellykket at man allerede er inne på tanken om å gjøre noe lignende neste år. Det som er sikkert er at man neste sesong skal gjøre alt som står i lagets makt for å nå sluttspillet, men en allstarkamp på slutten av sesongen eller i oppkjøringen til neste sesong, er noe man vil jobbe videre med. Så vil tiden vise i hvilken form dette skal arrangeres, men alle var skjønt enige i at årets Svanekjøkkenet Allstar kamp ble en suksess. Se bildegalleri fra kampen under.