#Gamlehelterhvagjørdunå – Lars Jakobsen – ØIF Arendal

#Gamlehelterhvagjørdunå – Lars Jakobsen

I dag har turen blant våre gamle helter kommet til vår danske venn, Lars Jakobsen. Lars har spilt for ØIF Arendal i to perioder, fra 2015 til 2017 og 2020 til 2022, og lørdag er han en av heltene som entrer banen i Nedeneshallen.

Vi tok en prat med Lars for å høre litt om tiden i ØIF Arendal. Aller først Lars, hvilken posisjon bekledde du i ØIF? -Jeg spilte venstre back.

Etter år i ØIF drakta så har du vel et høydepunkt? -Selvsagt har jeg det, seriegullet i sesongen 2015/2016 rager absolutt høyest for meg.

Det har vel skjedd ting som ikke har vært like lystig også, er det noe som peker seg ut som det verste minnet? -Huff ja, det er ingen tvil om at det må være Trygve (Røisland red.anm.) uten t-skjorte, smiler Lars lurt.

Hva gjorde du i tiden mellom 2017 og 2020 da Lars? -Først gikk turen til HC Midtjylland, så til Cesson-Rennes, etter det var jeg i AEK Athen, før jeg fikk lov til å avslutte i ØIF Arendal.

Nå som du er ferdig som toppspiller, hva fyller du dagene dine med? -Jeg jobber med marine forsikring hos Gard her i Arendal.

Hva savner du mest fra tiden som ØIF Arendal spiller? -Det jeg savner mest er kampene i et fullsatt Sparebanken Sør Amfi, uttaler Lars.

Har du fortsatt kontakt med noen i klubben og følger du med på hva som skjer? -Of course – Jeg er med i klubbens sportslige utvalg, så har ikke kuttet ut klubben fordi om jeg har lagt skoa på hylla, poengterer Lars.

Så var det til slutt en drømme 7′ er fra Lars sin ØIF Arendalperiode;