EKMAN OG LINDBOE TIL SVANEKJØKKENET ALLSTARS! – ØIF Arendal

EKMAN OG LINDBOE TIL SVANEKJØKKENET ALLSTARS!

Med en uke igjen før Svanekjøkkenet Allstarkamp, begynner billettsalget å ta seg opp. Har du lyst til å gå på kamp i Nedeneshallen for å oppleve våre gamle helter, burde du bestille billetter nå.

Lørdag 10. juni er det klart for Svanekjøkkenet Allstarkamp i Nedeneshallen, der man kan se omkring 25 gamle helter måle krefter mot dagens ØIF Arendallag. -Dette blir en heidundrende happening der vi skal ha mye morsom håndball, stort loddsalg med vanvittige premier og kiosk med is, brus og grilling, forteller daglig leder Per Carsten Michelsen.

EKMAN OG LINDBOE KOMMER

Det er altså om lag 25 «gamle» helter som blir med på moroa i Nedeneshallen denne lørdagen. Som vi har skrevet om tidligere, blir Leif Gautestad trener for allstar laget, med seg på benken får han oppmann Trygve Røisland. Dommere i kampen blir radarparet fra Kristiansand, Arne Michael Kristiansen og Kenneth Abrahamsen. Mens når det gjelder spillere som har meldt sin ankomst, må vi jo selvsagt trekke frem legendene Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen. I tillegg til disse kommer blant annet Orry Henriksen, Åsmund V. Strat, Andre Jørgensen Hofstøl, David Andre Rui og Magnus Jøndal, for å nevne noen. En annen «rosin i pølsa» er at både Kenny Ekman og Andre Lindboe kommer til Nedenes denne ettermiddagen, så her kan det bli skikkelig liv og røre.

Har du ikke bestilt billett enda, er muligheten nå. Send en e-post med antall billetter du ønsker å bestille, til mrj@oifarendal.no. Du mottar da en bekreftelse på mottatt bestilling og beskjed om hvor du betaler og henter billettene. Alle billetter selges for kr. 100,-, så løp og kjøp. Kampstart er kl. 15.00 og det spilles tre omganger a 20 minutter!!