MAGNUS SØNDENÅ: «TUSEN TAKK»!! – ØIF Arendal

MAGNUS SØNDENÅ: «TUSEN TAKK»!!

Magnus Søndenå forlater ØIF Arendal. Magnus som kom til klubben foran sesongen 21/22, har gitt supportere, lagkamerater og alle andre i og rundt klubben, en masse glede og inspirasjon. Magnus ønsker å si, «Tusen takk» for tiden han har vært i klubben.

Det var knyttet stor spenning til signeringen av Magnus Søndenå i forkant av 21/22 sesongen. At Sandefjordgutten som kom fra spill i danske Ribe/Esbjerg, skulle bli klubbens nye kjæledegge var det kanskje ikke alle som trodde. Magnus etablerte seg raskt i klubben og hadde en god første sesong. Det blide og joviale Vestfoldingen ble fort en yndling blant alle med hjerte for ØIF Arendal.

STOLT

Før sesongen vi nå har vært i gjennom, ble Magnus tildelt det ærefulle oppdraget lagkaptein. En rolle han overtok etter Kristian Rammel som dro til Drammen, en rolle Magnus har utført med bravur. Vi spurte Magnus hvordan det har vært og være kaptein for laget? -Det er en oppgave jeg har vært stolt av og ha, og som jeg kommer til å huske veldig godt. Da jeg ble tildelt rollen som kaptein, bestemte jeg meg for å være meg selv 100 % og jeg håper inderlig at jeg har klart det, sier Magnus.

Nå som tiden har kommet at du skal forlate oss, er det et høydepunkt fra tiden i ØIF Arendal du kommer på? -Det er ett enkelt spørsmål og svare på, det største av alt er alle de fine menneskene jeg har blitt kjent med. Det blir jo både opp- og nedturer i en klubb, men miljøet og bekjentskapene i og rundt klubben sitter jeg igjen med glede nå, svarer Magnus kontant.

TEAM SØNDENÅ

Hva kommer du til å savne mest fra tiden hos oss? -Det jeg kommer til å savne er å spille med en sånn supporterklubb i ryggen, som ØIF Arendal har. Man er virkelig privilegert som får spille i en klubb med en slik supportergjeng. Og så må jeg si at jeg synes det har vært ekstremt stas med «Team Søndenå», jeg hadde aldri trodd jeg skulle få en egen trofast supportergjeng, smiler Magnus bredt.

Sånn helt til slutt Magnus, hvordan har tiden i ØIF Arendal vært? -Lærerikt!! Dette er stedet i min karriere så langt, hvor jeg har hatt mest ansvar og har vokst i rollen som person. Dessverre har jeg vært en del skadet og skulle ønsket jeg hadde fått spilt flere kamper enn det jeg fikk. Og så må jeg ta med at jeg mener jeg har blitt en bedre spiller i tiden jeg har vært i klubben, forteller Magnus. -Helt til slutt vil jeg bare oppsummere tiden min i ØIF Arendal med to ord, TUSEN TAKK, avslutter Magnus Søndenå.

Det er ingen tvil om at klubben takker tilbake!! Vi ønsker Magnus lykke til på sin videre reise som håndballspiller, og hvem vet, kanskje krysser våre veier igjen ved en senere anledning!