MINGLETORSDAG: Ny samling i Kuviga førstkommende torsdag. – ØIF Arendal
Praten går livlig rundt bordene

MINGLETORSDAG: Ny samling i Kuviga førstkommende torsdag.

Etter en uke med røde og inneklemte dager, er vi nå klare for en ny utgave av «Mingletorsdag» på kontorene våre i Kuviga.

Det var sent i vinter at det kom opp forslag om å invitere spillere, frivillige, supportere, sponsorer og andre, til en uformell samling i sofagruppene vi har på kontorene i Kuviga. Dette ble raskt et populært tiltak og drøyt 30 – 40 personer har vært innom de torsdagene som har vært arrangert så langt. Her går praten livlig, man får mulighet til å stille trenere, spillere og administrasjon spørsmål man lurer på rundt klubben og ikke minst er dette en god sosial arena.

Så dersom du ikke har vært med før, eller er en av de «faste», torsdag førstkommende er det igjen klart for å møtes. Fra kl. 11.30 til kl. 13.00 vil administrasjonen være klare med kaffe. Ryktene vil også ha det til at denne torsdagen stiller vår kjære Line, med nystekte «Austre-Moland vafler»! Velkommen skal du være!!