NOSTALGISK FOLKEFEST I NEDENESHALLEN 10. JUNI. – ØIF Arendal

NOSTALGISK FOLKEFEST I NEDENESHALLEN 10. JUNI.

Lørdag 10. juni blir det nostalgisk folkefest i Nedeneshallen! Da kommer gamle ØIF helter på besøk for å måle krefter mot dagen ØIF Arendal lag i «SVANE KJØKKENET ALL STARS». Leif Gautestad samler de gamle gutta og stabler på beina et mannskap som skal få bryne seg på Heine Jensen og Luka Panza sine nåværende spillere. -Vi ønsker å skape en god gammeldags håndballfest i ærverdige Nedeneshallen, uttaler daglig leder i ØIF Arendal, Per Carsten Michelsen.

Fra klubbens opprykk til eliteserien og frem til i dag, har mange spillere kommet og gått fra klubben. Men fellesnevneren for de fleste er at de på en eller annen måte fortsatt føler en tilknytning til klubben her sør. ØIF Arendal har fostret mange storheter gjennom tidene og spillere som Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen, er fortsatt spillernavn som de som elsker ØIF blir blanke i øynene av bare man nevner.

Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen med gullglis etter NM finalen i 2014.

Lørdag 10. juni er det altså klart at mange gamle helter vender «hjem» for en stakket stund. I skrivende stund er følgende spillere bekreftet, Andre Jørgensen Hofstøl, Eirik Heia Pedersen, David Andre Rui, Magnus Jøndal, Tor Ivar Harnes, Simen Aanjesen, Knut Inge Jørgensen, Henrik Terjesen, Orry Henriksen, Grunde Sakariassen og Sondre Paulsen. I tillegg kommer Leif Gautestad som trener og Trygve Røisland som oppmann for All Star teamet og kampens dommerpar er Kristiansandsparet Kenneth Abrahamsen og Arne Michael Kristiansen.

Svane Kjøkkenet Arendal er kampens hovedsponsor og har også kampnavnet som er Svane Kjøkkenet All Star Kamp. -I tillegg har vi fått med oss mange store og små samarbeidspartnere som stiller med premier til vårt gigantiske lotteri, forteller salgssjef Jørn Holmestrand. -Det blir kun 1000 lodder og premiene har høy verdi, du kan blant annet stikke av med en weekend i suite på Kragerø Resort, kjøkkenutstyr og masse annet, fortsetter Holmestrand. Det blir også kiosk med is, brus og annet. Grillene er tent i god tid før kampstart og det blir derfor rikelig med muligheter for å stilne både sult og tørste.

Magnus Jøndal i aksjon for ØIF Arendal – Jøndal blir å se 10. juni.

-Dette håper og tror vi skal bli tidenes nostalgiske folkefest på Nedenes, uttaler kommersiell leder i ØIF Arendal, Trond Christoffersen. -Her er det bare å skaffe seg billett allerede i dag, Nedeneshallen tar i underkant av 1000 mennesker, så her blir det rift og de beste plassene, fortsetter en ivrig Christoffersen. Forhåndsbestilling av billetter har nå åpnet og det er bare å følge linken under for å sikre seg gode plasser. Når du bestiller billetter, vil du etter hvert motta en hentedato. Første mann til mølla for beste plasser.

Klikk her for billetter!

Skulle du ha problemer med å logge på, eller selve linken. Send epost med bestilling til Marianne : mrj@oifarendal.no