#ØIF MASTERS: Strålende gjennomføring og gode fighter. – ØIF Arendal

#ØIF MASTERS: Strålende gjennomføring og gode fighter.

Sist fredag arrangerte ØIF Arendal sin årlige ØIF Masters for sponsorer, frivillige, administrasjon og styret i klubben. Det ble konkurrert i to klasser, kortbane golf og fotballgolf. I kortbane golf var hele 11 flighter med i konkurransen, mens to flighter kjempet om trofeet i fotballgolf. Det ble en flott dag på Arendal & Omegn Golfklubb, der det ble kjempet en god kamp om pokalene, samtidig som man fikk rikelig med tid til god mat og den gode praten.

OPPLÆRING

Ikke alle de tilstedeværende på golfbanen hadde erfaring fra golfspill og golfklubbens daglige leder Audunn Einarsson holdt derfor et intensivkurs for de som ønsket å lære de grunnleggende teknikkene, før man skulle ut og konkurrere. Det hele startet på driverangen, der man lærte seg svingteknikk og slag. Etter dette gikk turen over på puttegreenen, der man fikk en kjapp innføring i putt teknikk. Med to timers «kurs» i bagasjen, var gjengen klare for den store turneringen. De som ikke hadde golfutstyr fikk låne dette av golfklubben.

SPILL OG SOSIALT

Klokken 14.00 gikk startskuddet for ØIF Masters og alle de deltakende flightene fordelte seg ut over hullene på kortbanen. «Proffer» og amatører i skjønn forening slo seg inn på greenen og puttet ball etter ball i hullene. Fotballgolfgjengen gikk også kraftfullt til verks, og lot seg ikke stoppe av at en og annen ball havnet i elva. Her ble det vasset til den store gullmedaljen for å hente opp fotballer som lå og fløt. Like viktig som spillet var da også «vannvogna» som stadig var ute med forfriskninger til flightene.

Etter et par timer med intenst spill, var det klart for mat. Laurits, Oscar, Luka, Roger og Atle hadde tent grillene i god tid og kunne varte opp med pølser, burgere og koteletter, samt Lines potetsalat og grønnsalat som tilbehør. At man blir sulten av å spille golf var det lite tvil om, for pølser, burgere og koteletter gikk ned på høykant. Ved bordene gikk praten livlig om hvem som hadde beste slaget, putten også videre, men det som var sikkert var at alle var skjønt enige om at det hadde vært en fantastisk dag på greenen.

Etter mat og prat skulle premier deles ut og det hele startet med å avgjøre hvilken av sesongens spillere som ble Quiz mester. Spillerne har lag som konkurrerer i quiz foran hver kamp gjennom sesongen og det avgjøres på sommeravslutningen hvilken spiller som vinner prisen «Quizmester». Laget som denne sesongen vant quiz turneringen var «Tvedestrand Turbiler», bestående av blant annet Magnus Søndenå, Kristijan Jurisic, Aksel Strupstad og Mario Matic. Og etter at utslags quizen var unnagjort, var det tilslutt Mario som sto igjen som vinner!

Etter dette ble det delt ut premier til de tre beste i golf og fotballgolf. I tillegg ble det delt ut premie for farligste slag og best kledde. Fullstendig liste over vinnere finner du nederst i saken.

Sola skinte i kapp med deltakerne som var enige om at dette hadde vært en strålende dag med konkurranser, prat og mat. Dermed ble det en flott avslutning på en heller varierende sesong. Så er det bare å brette opp ermene og starte jobben med forberedelsene til neste sesong, en sesong man forventer blir mer stabil enn årets.

VINNERE ØIF MASTERS:

Fotballgolf:

  1. Daniel fra PSS
  2. Annette fra ØIF Arendal frivillige
  3. Nina fra ØIF Arendal frivillige

Golf 9 hull:

  1. Haftor fra ØIF Arendal spiller
  2. Preben fra ØIF Arendal styre
  3. Agnes May fra ØIF Arendal, kuppet pokalen.

Farligste slag: Bjørn fra ØIF Arendal styre

Badeprisen: Marianne fra ØIF Arendal frivillige

Best kledde: Christopher fra ØIF Arendal administrasjon