IDRETTENS DAG I FANTASTISK SOLSKINN – ØIF Arendal

IDRETTENS DAG I FANTASTISK SOLSKINN

Lørdag ble årets utgave av Idrettens dag arrangert i Arendal sentrum. Flere av Arendal sine idretter var representert og ØIF Arendal stilte med baller og mål, slik at barna kunne teste skuddarmen.

Lørdag gikk altså den årlige utgaven av Idrettens dag av stabelen og denne gangen var også ØIF Arendal representert med flere spillere og trener. Det ble en flott dag i solskinn, der barna fikk testet skuddarmen og målt hvor hardt man kastet. Mange lot seg friste og det var til tider en lang rekke med barn som ville forsøke å score mål på ØIF Arendals målvakt, Ivan Eres.

Foruten ØIF Arendal, var Arendal Turnforening på plass med mulighet for å prøve ulike apparater, i tillegg hadde foreningen besøk fra Danmark, der en gruppe turnere hadde oppvisning. Videre kan nevnes at man hos Granes friidrettsgruppe kunne prøve seg på hekkeløp og Basketen hadde laget en halv bane der man kunne prøve spill mot kurv. Ellers var også seilforeningen og en gruppe med motorbåter tilstede og ønsket man å trimme hjernen, var det mulig å både spille gatesjakk og fire på rad.

Vi legger ved noen bilder fra dagen.