#B2B: – APL forlenger avtalen frem til 2026. – ØIF Arendal
Senior Manager FP&A i APL, Johnny Gauslaa Lim (th) og målvakt i ØIF Arendal, Ivan Eres

#B2B: – APL forlenger avtalen frem til 2026.

APL ble grunnlagt i 1993 og er en av verdens ledende leverandører av innovative teknologier for offshore olje- og gassproduksjon og -overføring. Etableringen var basert på behovet for et pålitelig fortøynings- og væskeoverføringssystem i tøffe miljøer offshore Norge og Storbritannia. I dag tilbyr APL-teknologien løsninger for tøffe miljøer, med mer enn 90 lastesystemer og 80 tårnfortøyningssystemer over hele verden. Det er gledelig at de nå har valgt å forlenge med ØIF Arendal til 2026.

Vi tok en liten prat med Johnny Gauslaa Lim, Senior Manager FP&A i APL, om hvorfor de nå har valgt å forlenge sponsoratet. APL ønsker å kunne gi noe tilbake til Arendal og omegn etter å ha vært en del av bybildet i 30 år. På samme måte som ØIF trenger å tiltrekke seg de beste spillerne for å hevde seg i toppen, trenger APL å tiltrekke seg de beste hodene for å være best på det vi gjør. APL er derfor opptatt av å støtte lokale klubber og foreninger for å kunne gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Sammen håper vi at vi kan gjøre Arendal til en enda mer fantastisk by å bo i, med gode tilbud til barn og ungdom generelt sett. APL ser at ØIF bidrar enormt i lokalmiljøet for nettopp dette formålet, og det er derfor naturlig for APL å være med og støtte ØIF i dette arbeidet, forteller Gauslaa Lim.

Hva har dere å tilby til sponsorfamilien til ØIF Arendal? -Som en del av sponsorfamilien til ØIF Arendal ønsker APL å være enda mer synlig i det lokale samfunnet. Som en stor bedrift i «lille» Arendal er det viktig for APL at barn og unge vet at man ikke trenger å flytte ut av Arendal for å jobbe for en internasjonal bedrift. Vårt formål fremover er å gjøre den yngre generasjonen mer kjent med APL og våre prosjekter, gjennom hyppig deltakelse på lokale arrangementer og sponsing av disse, sier Gauslaa Lim videre.

Hva er viktig for dere i et videre sponsorsamarbeid? -For å fortsette et videre sponsorsamarbeid så er det viktig for APL at vi kan kjenne oss igjen i verdiene og holdningene til ØIF Arendal. Ved å være engasjert lokalt kan vi sørge for at barn og unge for en god start og en god opplevelse av håndballeventyret, avslutter en fornøyd Gauslaa Lim.

ØIF Arendal er stolte og ydmyke over at en så stor bedrift som APL velger å fortsette sitt sponsorat og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid i årene fremover.