B2B: – Bennett Centrum reisebyrå AS med til 2027. – ØIF Arendal
bennett, b2b,

B2B: – Bennett Centrum reisebyrå AS med til 2027.

Det er med glede vi kan meddele at Bennett Centrum reisebyrå AS forlenger samarbeidsavtalen med ØIF Arendal og er med oss frem til 2027.

I 2018 ble HRG en del av familien til American Express Global Business Travel. Siden det har man jobbet mot å fase ut HRG navnet. Nå er man endelig i mål, og kan stolt presentere det nye merkenavn BENNETT som ble offisielt fra 1. mars 2023.

-Vi er fremdeles stolte partnere av American Express Global Business Travel, verdens største reisebyråkjede. Hos oss handler du lokalt samtidig som du nyter godt av våre stordriftsfordeler i form av egenutviklet teknologi, globale avtaler og gode partnerskap, forteller Sales Manager Kjell-Ivar Søreng i Bennett Centrum reisebyrå..

-For vårt juridiske navn er fremdeles Centrum reisebyrå AS, og Centrum Reisebyrå er 100% eid av Knut Axel Ugland Holding AS. Samtidig er vi en franchise til American Express Global Business Travel, fortsetter Søreng.

Bennett Centrum Reisebyrås hovedkontor ligger i Grimstad, med avdelingskontorer i Haugesund, Molde, Trondheim, Sandefjord og Fredrikstad.

-Mange har nok opplevd at reisehverdagen har endret seg betraktelig etter pandemien, og det å ha et byrå med døgntjeneste i ryggen er en trygghet.

I tillegg stilles det strengere krav til rapportering bl.a. firmaets/organisasjonens klimautslipp, og statistikker er en viktig del av tilbudet fra Bennett Centrum Reisebyrå, forteller Søreng videre.

Bennett Centrum Reisebyrås kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter, til store konsern og innkjøpsfellesskap. Privatreiser derimot, tilbys ikke lengre.