SISTE: – Josip har signert og vender «hjem»!! – ØIF Arendal
Vidovic, signeringsbilde

SISTE: – Josip har signert og vender «hjem»!!

En «gammel» kjenning vender «hjem» etter to sesonger i utlendighet. Vi er glade for at Josip Vidovic nå velger å vende snuten «hjemover» til Sørlandet, etter to sesonger i de dype mørke skoger på Elverum.

Etter at Josip litt kontroversielt gikk til Elverum for to sesonger siden, har allikevel mange supportere og de som er glade i ØIF Arendal savnet spilleren. Selv om Josip opprinnelig er kroat, blir han av mange Arendalittere betegnet som en lokal gutt. Sorgen var derfor stor da nyheten kom om at Josip hadde takket ja til et tilbud fra erkerival Elverum. Både sjokk og vantro om vi skal tolke reaksjonene fra enkelte. Men desto større er derfor gleden av å nå kunne fortelle at Josip Vidovic fra og med 2023/2024 sesongen igjen skal kle seg i rødt og sort som ØIF Arendalspiller.

Vi tok en liten prat med Josip for å høre litt om hans tanker rundt returen «hjem» til Arendal.

Hva er det som gjør at du velger å komme hjem igjen? -Da jeg fikk vite at det ikke ble fornyet kontrakt i Elverum etter sesongen og det kom et tilbud fra ØIF Arendal, var det ikke vanskelig å få en avtale i boks, forteller Josip Vidovic.

Hvordan blir det å spille foran Svermen og i Sparebanken Sør Amfi igjen?

-Det skal bli veldig gøy. Sør Amfi er jo en av de beste arenaene i Norge, så det å spille der er bare helt rått. Så dette blir bare kjempegøy, jeg gleder meg veldig til å møte alle de fine folkene i Svermen igjen. Og så har jeg så mange gode venner i og rundt håndballen i Arendal. Så dette skal bli kjekt, sier en forventningsfull Vidovic videre.

Hvordan blir det å ta på seg den røde og sorte drakta igjen?

-Det blir veldig bra, selv om jeg fortsatt er i sluttspillbobla med Elverum og kanskje ikke har rukket å tenke så mye på neste sesong enda, men jeg gleder meg masse til å komme tilbake til ØIF Arendal, uttrykker Josip.

Helt til slutt må vi jo høre litt hva er målsettinga med overgangen til ØIF Arendal er?

-At vi kommer nærmere toppen igjen. Det er mange lag som satser nå og det er gøy, og selv om mange ser Kolstad og Elverum som en og to, hadde det vært gøy å overraske litt. Etter at ØIF Arendal har hatt en tung sesong, er første målsetningen å hjelpe så vi kan klatre oppover på tabellen igjen, avslutter Josip Vidovic.

Nå skal han altså spille ferdig sluttspillet for Elverum, før han pakker sakene og setter kursen sørover, og hjem til Arendal.