#RE-SIGNERING Ivan Eres skriver ny kontrakt! – ØIF Arendal
eres, regsignering

#RE-SIGNERING Ivan Eres skriver ny kontrakt!

Vi er glade for å meddele at vår kroatiske målvakt Ivan Eres er med oss videre, han skriver en ny 1. + 1. års kontrakt som betyr at han kan være ØIF spiller til 2025. Nok en viktig brikke i neste sesongs puslespill er nå på plass.

Ivan Eres kom til ØIF Arendal foran 2021/2022 sesongen, for å danne en målvakts duo med Kristijan Jurisic. Ivan gled raskt inn i miljøet og har til tider vist seg å være en vegg som motstanderne frykter. I tillegg har han også vært «straffedødaren», der han gang på gang har kommet inn og reddet straffekast.

Vi tok en prat med Ivan for å høre litt om hvorfor han nå fornyer kontrakten sin. -Jeg signerer ny kontrakt fordi jeg føler at ØIF Arendal fortsatt er rett klubb for meg og min utvikling også neste sesong. I tillegg føler jeg at vi som lag ikke har fått vist hva vi er gode for denne sesongen, så jeg føler jeg vil vise hva som bor i meg, forteller Ivan. «Hva er det som gjør at du trives i Arendal? -Det er mange ting jeg liker med Arendal, jeg liker egentlig alt rundt meg her, smiler Ivan Eres. «Hvilke forventninger har du om neste sesong da»? -Vi må helt klart forbedre resultatene neste sesong. Vi må som lag ha en mye større stabilitet og kvalitet, enn hva vi hadde denne sesongen. Hvis det er lagets målsetning, vil resultatene komme av seg selv, avslutter en optimistisk Ivan Eres.

Vi gleder oss til å se Ivan og resten av laget i aksjon neste sesong.