#B2B Møte-cupen ble en suksess! – ØIF Arendal
b2b, møte-cupen, 2023

#B2B Møte-cupen ble en suksess!

Onsdag denne uken arrangerte ØIF Arendal møte-cup for sine sponsorer og samarbeidspartnere. Drøyt 30 små og store bedrifter var samlet i lokalene til Welcome Hub i Torvgata. De fremmøtte fikk en skikkelig peptalk av Peder Tellefsdal, partner og senior kommunikasjonsrådgiver i Innoventi, før man startet selve cupen.

Onsdag denne uken var altså ØIF Arendal sine sponsorer og samarbeidspartnere samlet til møte-cup i lokalene til Welcom Hub i Torvgata i Arendal. -Møte-cup er en dag der vi inviterer alle sponsorer og samarbeidspartnere til å snakke med hverandre på tvers av fagfelt og kompetanse. Firmaene setter opp ønsker om hvilke bedrifter de ønsker å snakke med og så setter vi opp ett cup oppsett der alle skal få snakket med ønskene sine. Alle får så et 15. minutter langt møte, for man bytter til ett nytt, forteller kommersiell leder Trond Christoffersen.

«Dommer» i cupen var ØIF Arendals daglige leder, Per Carsten Michelsen. Han holdt godt styr på tiden og blåste behørig i fløyta hvert 15. minutt. Om lag 100 møter ble gjennomført i løpet av noen små timer denne onsdags formiddagen, og tilbakemeldingene fra de fremmøtte var ubetinget positiv. -Så håper vi at noen av våre partnere har «funnet» hverandre og skapt nye gode relasjoner. Det er jo det vi håper med slike dager, at nye aktører finner hverandre, avslutter en fornøyd Christoffersen.