#RE-SIGNERING Sebastian Løvlie Simonsen forlenger med ØIF Arendal! – ØIF Arendal
simonsen, resigneringsbilde

#RE-SIGNERING Sebastian Løvlie Simonsen forlenger med ØIF Arendal!

Det er gøy å kunne presentere nok en lokal gutt som nå har forlenget med ØIF Arendal til 2025. Sebastian Løvlie Simonsen blir med videre og skal ta nye store steg på venstre kant.

Sebastian er også en ekte Arendalsgutt som har gått gradene gjennom aldersbestemte lag, før han ble hentet opp til ØIF Arendal. Sebastian er en ung spiller i utvikling, han har de siste sesongene spilt andre og tredje fiolin bak Olaf Hofstad og Fredrik Venemyr, selv om sistnevnte og Sebastian har vekslet på plassen bak Olaf. –Jeg signerer ny kontrakt med ØIF fordi jeg ser på det som en god mulighet til å utvikle meg til å bli en bedre og mer etablert håndballspiller, jeg har et stort hjerte for klubben og ønsker å bidra til at ØIF Arendal skal ligge i toppen igjen, forteller Sebastian Løvlie Simonsen. Vi spurte hva Sebastian tenker om kommende sesong. -Jeg tror neste sesong kan bli spennende, vi har en del spillere som reiser som kan skape større sjanser og muligheter for meg selv. Jeg er veldig motivert for å gjøre det som trengs for at ØIF skal ligge i toppen, sier en optimistisk Løvli Simonsen.

Sebastian har vært med i mange år. Han er nå ferdig med videregående skole, og han er en lokal ambisiøs gutt som vi har tro på videre. Sebastian er en gutt som jobber hardt og han fortjener å være med videre, uttaler hovedtrener Heine Jensen.

Vi gleder oss til å følge Sebastian Løvli Simonsen videre i ØIF Arendal.