#RE-SIGNERING Adrian Evensen forlenger til 2025!! – ØIF Arendal
evensen, regisneringsbilde

#RE-SIGNERING Adrian Evensen forlenger til 2025!!

Adrian Evensen re-signerer kontrakten frem til 2025 og skal fortsatt bekle høyrekanten for ØIF Arendal i 2 nye sesonger. En lokal bærebjelke som mener det er ØIF Arendal som er klubben han vil gi alt for.

Adrian G. Evensen er en vaskekte Øyestad IF og ØIF Arendal-gutt, som er kjent for – å kjempe! Han har i noen sesonger vært skadeforfulgt, men sist sesong gikk uten større skadeproblemer. Adrian er en treningsvillig og 100 % lojal ØIF gutt, han har gått gradene i systemet og har de siste årene vært fast i stallen til ØIF Arendal. Foran sist sesong signerte Adrian en 1. års kontrakt, men lysten på å fortsette med håndball har ikke blitt mindre. –ØIF er barndomsklubben min, det er derfor helt naturlig å signere ny kontrakt med klubben i mitt hjerte, uttaler Adrian Evensen.

TROR DET BLIR EN SPENNENDE SESONG

Etter en sesong med varierende resultater og rett utenfor sluttspillplass, er mange spente på hvordan neste sesong vil bli. Vi spurte Adrian om hva han tenker om neste sesong? –Jeg tror det blir spennende, vi er en treningsvillig gjeng og jeg tror det blir et bra lag med de som blir og noen nye som kommer. Det blir veldig spennende å se hvordan neste sesong blir, men jeg er sikker på at det kommer til å bli en bra sesong, smiler Adrian på vei ut av garderoben.

Adrian er en lokal gutt som jobber godt med egen utvikling og er dedikert til jobben. Vi i trenerteamet har stor tro på at Adrian tar nye steg, og i tillegg er han en super gutt å ha med i gruppen, uttaler en fornøyd hovedtrener Heine Jensen.

Vi er stolte av å ha en ekte ØIF gutt med videre i klubben og ønsker Adrian og resten av laget lykke til med forberedelsene til neste sesong.