#B2B – Innoventi ny samarbeidspartner i ØIF Arendal! – ØIF Arendal
b2b, ny-sammarbeidspartner, 2023, innoventi

#B2B – Innoventi ny samarbeidspartner i ØIF Arendal!

Det er med glede vi kan presentere Innoventi som ny samarbeidspartner i ØIF Arendal. En spennende lokal aktør innen design og kommunikasjon, som vi er sikker på at vil gli godt inn i vår flotte sponsorfamilie.

Innoventi har siden 1987 kombinert kreativitet og strategi for å skape helhetlige løsninger. De bygger nettverk, og tilegner seg ny kunnskap, og de deler kompetanse. Vi er veldig fornøyd med å få Innoventi med på laget, en spennende lokal aktør med et stort nettverk og mye faglig kompetanse. Innoventi har lang fartstid i Arendal, og er en aktiv «spiller» i næringslivet, og vi ser frem til å både lære og utvikle oss med deres kompetanse, og ikke minst inkludere dem i vår flotte sponsorfamilie, sier en fornøyd kommersiell leder i ØIF Arendal, Trond Christoffersen.

Sidsel Pettersen – daglig leder i Innoventi

«Vi identifiserer oss med de verdiene ØIF Arendal står for. Nå ønsker vi å gå aktivt inn i sponsornettverket, og ser frem til å bygge relasjoner med de andre sponsorene og samarbeidspartnerne».

Vi tok en liten prat med Innoventi, om hvem de er, hva de tenker om samarbeidet med ØIF Arendal og litt hva de ser på som viktig i sponsorarbeid.

-Kort om Innoventi, hvem er dere? Innoventi er et design- og kommunikasjonsbyrå med lang fartstid i Arendal. Vi hjelper deg med å gjøre budskapet ditt tydelig, slik at kundene lytter. -Hvorfor har dere valgt å bli med som sponsor i ØIF Arendal? Vi tror som nevnt på verdiene som ØIF Arendal representerer, og som et Arendal-basert byrå med røtter i denne byen, ønsker vi å støtte opp om det som driver regionen videre. -Hva tilbyr dere i sponsorfamilien til ØIF Arendal? Vi tilbyr foredrag/innhold på samlinger, strategisk kommunikasjon og workshops. -Hva er viktig for dere i et sponsorsamarbeid? Det er sentralt for oss å bygge strategisk relasjoner og tillit i næringslivet. Vi kan løse problemer og skaper verdier for andre i nettverket, og andre i sponsorfamilien kan hjelpe oss med å drive vår bedrift til nye høyder.

Vi ønsker Innoventi hjertelig velkommen på laget!!