Herman Thysted fortsetter i Ryger ut 23/24 sesongen. – ØIF Arendal
thysted,

Herman Thysted fortsetter i Ryger ut 23/24 sesongen.

Så er det klart at Herman Thysted som ble lånt ut til Ryger i vinter, velger å fortsette i Ryger når leieperioden fra ØIF Arendal nå går ut. Herman har signert kontrakt med Ryger ut sesongen 23/24.

Herman hadde tilbud fra flere klubber, også Rema 1000 ligaen, men har valgt å bli i Ryger ytterligere et år for å få spilletid og utvikle seg videre. Skader og lite spilletid i ØIF Arendal gjorde at den opprinnelig Uræddspilleren ble lånt ut til Ryger i februar. Han blir nå i klubben en sesong til, og gjør leie til permanent overgang.

Til Ryger media, sier Herman dette om hvorfor han velger å bli i Stavanger.

Jeg valgte å signere for et år til med Ryger for jeg har troa på at vi kan gjøre det bra og fordi at jeg har kost meg under det oppholdet jeg har vært her. Jeg har blitt godt kjent med gruppa og jeg føler denne trenings- og kamp hverdagen kan bli bra for meg til å utvikle meg enda mer, og hjelpe Ryger til å kjempe om en plass på toppen av tabellen.

Vi i ØIF Arendal takker Herman for tiden hos oss og ønsker ham lykke til på veien videre!!