SISTE: Fredrik Urquizo Venemyr har skrevet under for ny klubb. – ØIF Arendal
venemyr

SISTE: Fredrik Urquizo Venemyr har skrevet under for ny klubb.

Venemyr har signert kontrakt med en klubb på Østlandet fra kommende sesong. Vi ønsker å takke Fredrik for tiden i ØIF Arendal.

Fredrik U. Venemyr er en lokal gutt som har spilt seg opp gjennom flere sesonger. Den treningsvillige og raske kantspilleren har i løpet av de siste årene rukket å få A-kamper for ØIF Arendal og stadig blitt tatt ut på aldersbestemt landslag, fra sin debut for ØIF Arendal som 16 åring. Så sent som i 2022, spilte Fredrik EM for 04 landslaget.

Vi tok en liten prat med Fredrik for å høre om tiden i ØIF Arendal.

Hvordan har tiden din vært i ØIF Arendal? -Tiden i ØIF har vært veldig fin og lærerik. Jeg har blitt kjent med masse fine mennesker og skapt gode minner, forteller Fredrik.

Du har sikkert noen gode opplevelser fra tiden i ØIF, er det noen høydepunkt du vil trekke frem? – Det må være da jeg debuterte i eliteserien mot Kolstad som 16-åring og scoret mitt første mål.  I tillegg til dette har jeg fått mulighet til å være med på masse gøy både på og utenfor banen. Cupfinalen forrige sesong var også en helt spesiell opplevelse, sier Venemyr tankefullt.

Når du nå reiser, er det noe du kommer til å savne ved å forlate ØIF Arendal? I tillegg til spillere og trenere må det nok bli svermen og alle folka rundt klubben. De er alltid tilstede for å hjelpe til eller støtte oss uansett hva, avslutter Fredrik U. Venemyr.

Vi vil få takke Fredrik for alt han har bidratt med i ØIF Arendal, og vi ønsker Fredrik masse lykke til i ny klubb. Så håper vi å se han tilbake i ØIF Arendaldrakt i fremtiden.