ØYESTAD HÅNDBALL STARTER OPP JUNIOR- OG DAMELAG FRA SESONGEN 2023/2024. – ØIF Arendal
håndball

ØYESTAD HÅNDBALL STARTER OPP JUNIOR- OG DAMELAG FRA SESONGEN 2023/2024.

Øyestad Håndball starter igjen med damelag for senior og junior fra kommende sesong. Nå søker de etter spillere til klubbens nysatsing.

-Etter år uten damelag i Øyestad er det nå en glede å kunne fortelle at klubben igjen satser på damene. Sesongen 2023/2024 får vi endelig et damelag i klubben vår igjen. I tillegg vil vi melde på lag i juniorserien for jenter. Nå søker vi jenter og damer som har lyst til å spille håndball i Øyestad, uttaler kontaktperson for prosjektet Agnes-May Boswarva.

Klubben melder opp seniorlag i 5. divisjon, samt juniorlag for jenter i alderen 16-20 år, mens 5. divisjon er for spillere som er16 år og eldre. Spillere i alderen 16-20 år kan dermed spille både i juniorserien og i 5. divisjon. Klubben ser for seg en treningsgruppe, men det kommer an på interessen. Så dersom du har lyst til å knytte på deg håndballskoa og være med på nysatsingen, er det bare å fylle ut skjemaet i linken under. Som håndballspiller i Øyestad får dere drakter og annet utstyr dere trenger, treningstid i Nedneshallen og/eller Sør Amfi, gode opplevelser og morsomme kamper, forteller klubben på sine sider.

Lyst til å bli med, følg denne linken; https://oifhandball.no/2023/nytt-junior-og-damelag/