LAURITS MO RANNEKLEIV TEGNER NY KONTRAKT – ØIF Arendal
ranneklev, resigneringsbilde

LAURITS MO RANNEKLEIV TEGNER NY KONTRAKT

Så er det endelig klart, Laurits Mo Rannekleiv spiller nok en sesong i ØIF Arendal, strekspilleren som sist sesong slet med skader, skal endelig få vist hva som bor i ham. Med signeringen av Laurits har vi også signert nærheten til breddeklubbene i distriktet, for det er liten tvil om at Laurits er populær i bybildet.

Laurits Mo Rannekleiv har bekledd rollen som strekspiller i ØIF Arendal noen sesonger nå. Etter at han mot slutten av fjorårets sesong pådro seg en skade i skulderen, som skulle vise seg å være mer alvorlig enn antatt, ble jobben og veien tilbake lang og tøff for Laurits. Denne sesongen har han tatt små forsiktige skritt, men tiden er alltid et aspekt for en skadet spiller og med siste året av gjeldende kontrakt var tiden knapp for å vise hva som bor i gutten. -Jeg er derfor kjempe glad for at klubben gir meg ny et års kontrakt, slik at jeg forhåpentligvis kan få en hel sesong til å vise meg fra min beste side, forteller Laurits Mo Rannekleiv. -Jeg føler fortsatt at jeg har noe ugjort på banen og er veldig glad for å fortsatt kunne være en del av ØIF Arendal, fortsetter han. ØIF Arendal trener, Heine Jensen er også godt fornøyd med at Laurits er med videre. -Vi er glade for at ha Laurits med videre og ser frem til at få ham helt tilbake etter skadeproblemene han har hatt, uttaler en fornøyd Jensen.

Laurits fra en tidligere sesong.

BLØR FOR DRAKTA

Laurits har en spesiell plass i laget, han er en spiller som blør for drakta og klubben og han stiller alltid velvillig opp for sponsorer, på besøk hos yngre lag, osv. Laurits er derfor en mann som er viktig på mange flere områder enn bare som spiller. I spillegruppa er han en positiv bidragsyter hva gjelder det sosiale utenfor banen og han har alltid tid til en prat om det er med frivillige, supportere eller andre som ønsker å prate med ham. -Laurits er en viktig person både på og utenfor banen, som tar et stort ansvar blant andet i arbeidet ut mot lokale yngre lag. Som er viktig for at skape interesse og motivasjon for ungdommen i området, avslutter ØIF Arendals trener Heine Jensen.