GRATIS RUSS OG HENRIKS SISTE – LØRDAG SKJER DET I NEDNESHALLEN – ØIF Arendal
øygarden

GRATIS RUSS OG HENRIKS SISTE – LØRDAG SKJER DET I NEDNESHALLEN

Lørdag kl. 15.00 spiller Øyestad sitt 2. divisjonslag sesongens siste hjemmekamp i Nedneshallen. Her er det muligheter til å se lokale helter, som Henrik Øygarden i Øyestaddrakt for siste gang på en stund. Henrik skal neste sesong spille eliteserie med Kristiansand.

Øyestad har spilt en god sesong i 2. divisjon og kun forhåndsfavoritt Urædd klarte å karre seg foran laget på tabellen. For med to kamper igjen å spille er Urædd seriemestere og rykker opp til 1. divisjon, mens Øyestad allerede har kapret andreplassen. Dermed er kampen lørdag en ren hyllest til de som har kjempet og blødd for drakta denne sesongen. Det er et håp og et ønske at Øystadfolket finner veien til Nedneshallen på lørdag. – Det blir forhåpentligvis god håndball og ikke minst skal vi takke av Henrik som har vært målkonge de siste 4 årene etter overgangen fra Hisøy. Denne sesongen har han så langt 175 spillemål og innehar toppscorertittelen. Det hadde jo vært kjempe gøy om hele Øyestad kom og takket Henrik, sier medspiller og primus motor Oscar Gran.

Fjorårets russ skapte god stemning i hallen – kan årets russekull være bedre?

RUSSEN KOMMER GRATIS

I år som i fjor, inviterer Øyestad all russ gratis på siste hjemmekamp for sesongen. Russedress/Genser og ett voldsomt godt humør, er antrekket for å komme gratis inn på tribunen. -Fjorårets russ laget masse liv og god stemning. Vi håper derfor at årets russ er minst like aktive og lager moro i hallen, avslutter Gran.

Så da er det bare å ta turen til Nedneshallen lørdag førstkommende kl. 15.00.