SUPPORTERBLOGG: Sluttspill eller ei? – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Sluttspill eller ei?

Nå skal det avgjøres! Siste seriekamp og vi kjemper om en plass i sluttspillet. Gutta leverte en solid kamp mot Sandnes, det var en kamp de måtte vinne for å være i posisjon til å kapre en plass blant de 8 beste. Etter at Halden tapte mot Kolstad på onsdag trenger vi ikke hjelp av andre enn oss selv, 2 poeng ikveld = sluttspill.

At vi skulle befinne oss i denne situasjonen var utenkelig da vi startet sesongen. Det kan finnes flere årsaker til dette men mest av alt har vi vært ekstremt uheldige med skader. Laurits, Magnus, Mathias, Mario, Birk, Dragos og Ivan, det er utrolig kjipt. Kjipt for klubben, kjipt for supportere men mest av alt kjipt for spillerne det gjelder. Når trenerteamet stadig må lage nye konstellasjoner inn mot kamper sier det seg selv at det er vanskelig å stabilisere seg. Nå har vi heldigvis fått tilbake Laurits, Dragos og Magnus, og vi gleder oss til resten er friskmeldte. 

Alt ligger i egne hender. Med seier ikveld er vi i sluttspillet. Det blir ingen enkel oppgave, Runar Sandefjord viser storform. Torsdag kveld var vi ringside i Runarhallen og fikk se Leif og hans spillere gruse Drammen, bronse i årets serie var ett faktum og vi gratulerer! Det er naivt å tro at de hvitkledde er «ferdig» med serien etter å ha sikret bronse. Vi er 100% sikre på at Leif og co kommer med alt de har, de planlegger nok å forhindre sluttspill for vår del og kommer til å gjøre alt for seier. De kommer til Sparebanken Sør Amfi som favoritter, men de skal ikke få noe gratis! 

100% tilstede og påskrudd fra første sekund, energi på banen og benk, kjempe om hver eneste ball som om det var matchball og blø for drakta, det ønsker vi av gutta ikveld. Så får vi se hva måltavla viser når 2×30 minutter er unnagjort. La det være sagt, det er ikke bare gutta som må prestere, det må vi på tribunen også! ØIF Arendal har kommet med en oppfordring, de ønsker tribunene fylt med rødkledde supportere, det støtter vi fullt ut. Hvis det er en kamp folk skal møte opp på er det kveldens kamp, vi vet det gir ekstra energi til de som skal prestere. 

Harald Bredeli var på perlehumør etter torsdagens bronsekamp og tok seg tid til en hyggelig prat. Vi pratet om alt fra stemningen internt i familien Gautestad/Sunde, årets sesong, ulike scenarioer i siste serierunde, sluttspill og Bredeli var tydelig, han vil ha ØIF Arendal til sluttspill, det blir ikke det samme uten, vi er enige!  

Helgen har vi tilbragt hos fienden i hvalfangerbyen selvsagt med litt håndball og PW-cup. Vi kan melde om god stemning selv om vi alle vet at det endres drastisk etter kampslutt. Det kan være like greit at vi ikke skal tilbringe påskeferien sammen. Leif skal på hytta og vi skal på tur sammen med Cecilie, det irriterende (for Kari) er at Cecilie og Ingrid vet hvor ferden går, Kari aner ikke hvor hun skal;)

Vi har ingen planer om å ta sommerferie fra håndballen nå, ØIF Arendal har vist mange ganger hva de er gode for og Runar Sandefjord skal sendes på påskeferie med tap, det tror vi de lever greit med etter en fin sesong og tredjeplass. 

Det er en ting vi setter høyest som supportere. ALLTID støtte! I medgang og motgang. Vi vet det er lett å være supporter når kamper vinnes og laget seiler i medvind, men det er når ting butter imot at spillere og trener-teamet trenger vår støtte! Vi er i angrepsposisjon, i premiepotten ligger en plass i sluttspillet, vi er klare. 

Det gjenstår en ting, GOD KAMP!