BØRSEN: Fiala eller Jurisic?  – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: Fiala eller Jurisic?

William Fiala Gjermundnes ble toppscorer og Kristijan Jurisic sto frem med flere flotte redninger da ØIF Arendal trengte det som mest. Men hvem av den var best på børsen da ØIF Arendal spilte uavgjort  29-29 mot Runar?

William Fiala scoret åtte mål på 13 forsøk, fem av dem i andre omgang. Han belønnes med 5 poeng av ØIFs egen jury. Fiala gjorde også en god jobb i forsvar og var uten tvil ØIFs bestemann.

WIlliam Fiala. Her mot Runar i fjor.

Kristijan Jurisic var ujevn i prestasjonene, men sto godt mellom stengene da ØIF hentet inn Runars ledelse både i første og andre omgang. Tre poeng går til Jurisic til tross for kun ni redninger og en redningsprosent på 24 i den offisielle statistikken.

To poeng går til Olaf Hoffstad som scoret 6 mål på 6 skudd.

Siste poenget går til Aksel Strupstad som er oppofrende i forsvar og scorer 2 mål på tre forsøk.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.

Juryen  består ave Svermen-entusiast Ingrid Sunde og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen og tidligere nettredaktør Tore Abrahamsen