ØIF ARENDAL BYTTER FRA RØDT TIL BLÅTT! – ØIF Arendal
aprilspøk, 2023

ØIF ARENDAL BYTTER FRA RØDT TIL BLÅTT!

Etter lengre tids arbeid er det med stor glede og entusiasme vi i dag kan vise frem neste sesongs drakt. Ikke bare designet har vært diskutert, også om klubben skulle skifte farger. Det siste på bakgrunn av en forespørsel fra Arendal Kommune i forbindelse med byens 300 års jubileum. Etter å ha mottatt siste utkast til design, vedtok et enstemmig styre i ØIF Arendal å gå for dette designet og at klubben nå bytter farger.

FRA RØDT TIL BLÅTT

De nye draktene er med fyrtårndesignet som klubben spilte med i fjoråret sesong, den store endringen er at drakten nå går fra å være rød og sort, til å bli blå og gullfarget. Fargene i drakten skal gjenspeile fargene i byvåpenet til Arendal og dermed gi en sterkere tilknytning til byen og kommunen. ØIF Arendal tror dette bare vil ha positive ringvirkninger i kommunen og at klubben nok en gang viser at den er en klubb for hele byen og hele Arendal Kommune.

Neste sesongs design på drakten.

SØR AMFI BLIR OGSÅ BLÅTT

Etter at klubben nå endrer klubbfarger fra rødt til blått, vil også Sparebanken Sør Amfi endre utseende. -Vi skal skifte ut alle reklameskilt og bannere til de nye blå og gull fargene, og heldigvis har vi også blått gulv stående, så nå blir det en sesong med blått gulv, sier en spent daglig leder, Per Carsten Michelsen. Det er ikke fare for at mange vil reagere på at klubben nå endrer farger da? – Nei, vi tror det finnes så mye stolthet for byen i våre supportere og spillere, at dette nok skal gå fint. Vi tror jo også at dette kan være med på å styrke tilknytningen mellom klubben og byen vi bor i, smiler Michelsen.

PRESENTERES SØNDAG

Allerede i pausen på morgendagens kamp mot Runar Sandefjord, vil det være mulig å ta den nye drakten i øyesyn. – Vi har fått trykket et eksemplar av drakten hos Mizuno, denne skal vi vise frem i søndagens kamp. Det vil da også bli mulig å forhåndsbestille den nye drakten, slik at man som supporter har den klar til sesongstart, forteller Michelsen.