SISTE INNSPURT I SERIEN – MØTER RUNAR SANDEFJORD HJEMME! – ØIF Arendal
Foto: Geir Terkelsen

SISTE INNSPURT I SERIEN – MØTER RUNAR SANDEFJORD HJEMME!

Søndag er det klart for sesongens siste seriekamp i Sparebanken Sør Amfi. En sesong som har variert en del og der vi har vært uheldige med skader på sentrale spillere. Allikevel har klubben nådd semifinale i Final8 på hjemmebane og spilt tre runder i E-cup. Søndagens kamp mot Runar blir også en ekstremt viktig kamp med tanke på sluttspillplass. Dersom ØIF Arendal tar seieren er laget sikret en plass i årets sluttspill, noe som har vært et av målene denne sesongen.

ØIF Arendal kommer til denne kampen med storseier over Sandnes sist søndag, da laget kanskje leverte en av sesongens beste kamper. Er det en yrende sluttspillform vi ser konturene av? Runar spilte sin nest siste kamp i serien mot Drammen så sent som i går kveld, det betyr at laget får betydelig mindre tid til restitusjonstid enn våre gutter. Så er spørsmålet, kan ØIF Arendal gutta slå kraftig tilbake og vinne kampen mot Runar? I horisonten ligger en sluttspillplass og vaker.

Det som uansett er sikkert er at gutta trenger all den støtte de kan få fra tribunen og selv om det er palmesøndag, håper gutta at flest mulig tar turen i Sparebanken Sør Amfi på søndag. For de som allerede har tenkt tanken på å reise på fjellet før søndag, husk fjellvettregel nummer 8, «ved i tide, det er ingen skam og snu»!! Dersom du er nabo til en av spillerne eller trenerne, da kan det hende du har fått en helt personlig invitasjon i postkassen din også.

SUPER SALG

De som kommer i Sparebanken Sør Amfi på søndag, kan kjøpe diverse Mizuno klær til sterkt nedsatte priser. Klubben har tømt overskuddslageret og selger gensere, trøyer, shorts, bukser og annet til mellom 70 % og 90 % rabatt. -Det er litt av noen kupp man kan gjøre på søndag, her kan man fornye sommergarderoben, sier Christopher Rode, som i disse dager klargjør salget.

I tillegg til kamp og super salg, har Norsk Topphåndball og Norsk Tipping meldt sin ankomst på denne kampen. De har med seg noe som skal deles ut i pausen av kampen, til noen som virkelig har fortjent det, er meldingen derfra!

Billetter til kampen kjøper du her; https://oif-arendal.woow.no/#!/match/buy/587/