TRANSPORT-SERVICE AS NY BRONSESPONSOR – ØIF Arendal
transport service - bronsepartner, simonsen

TRANSPORT-SERVICE AS NY BRONSESPONSOR

Vi har gleden av å presentere Transport-Service som nytt medlem i vår sponsorgruppe. Transport-Service hadde formell oppstart våren 2015. Selskapet er eid av Midtstøl Transport AS  (50%) og Jan Magnussen (50%), som representerer lang erfaring og et solid renommé i transportbransjen. Selskapet har i dag 80 fast ansatte og disponerer 50 egne biler av nyere dato. Transport-Service har kontor og terminal på Åsbieveien 25 på Stoa, rett ved E-18.

«Vi er glade for at det endelig lykkes oss å få med Transport-Service AS som samarbeidspartner i ØIF Arendal», smiler en fornøyd salgssjef Jørn Holmestrand. «Det er alltid hyggelig når vi får med oss nye partnere og Transport-Service er et velrenommert firma vi er glad for å knytte til oss», fortsetter Holmestrand.

Einar Lande Johansen i samtale med Rune Nilsen i Transport-Service AS

Redaksjonen tok en prat med Rune Nilsen i Transport-Service AS og spurte hva som er grunnen til at Transport-Service AS inngår en samarbeidsavtale med ØIF Arendal. «Vi ønsker å bidra til god lokal idrettskultur, og da er det jo ekstra gøy når vi har et godt håndballag i byen», uttrykker Nilsen.

«Ulike samarbeidspartnere bruker sine sponsorrater på ulike måter, hva tenker dere med et slikt samarbeid»?

«Vårt ønske er å kunne ta med oss kunder på kamp, slik at vi kan vise frem vårt flaggskip innen idrett i byen. I tillegg ønsker vi jo at våre ansatte skal kunne benytte seg av mulighet til å se kamper. Utover dette håper vi jo at andre samarbeidspartnere kan ha behov for en lokal transportør til sine varer», fortsetter Nilsen.

Vi ønsker Transport-Service AS velkommen på laget og gleder oss til samarbeidet fremover.