SUPPORTERBLOGG: Kun 2 poeng er godt nok! – ØIF Arendal
ØIF Arendal sesongen 2022/2023 Foto: Helg N. Olsen

SUPPORTERBLOGG: Kun 2 poeng er godt nok!

Vi har ikke akkurat hatt marginene på vår side når det kommer til resultatene i kampene som tabell-naboene har spilt den siste runden. Veien mot ett sluttspill er plutselig ikke i egne hender. Vi er avhengig av at Halden, Fjellhammer eller Krs avgir poeng, og vi må gjøre jobben i de 2 siste kampene. 

En kamp av gangen, idag setter vi kurs vestover. Vi er en skikkelig god gjeng i bussen og idag skal vi sørge for ekstra god stemning! Vi har nemlig en jubilant i bussen, vår gode venn Torill fyller 75 år og det skal feires. Torill er spesiell for oss, og en av de mest ivrige og trofaste supporterne vi kjenner. Når hun uten å blunke hiver seg med på roadtrip til Trondheim for å heie på gutta i en alder av 74 år sier det alt! Vi digger deg Torill!

Turene vestover har blitt en skikkelig familie-tradisjon, også denne gangen skal vi plukke opp familie både i Kristiansand og på Sira, det er skikkelig stas. 

Det er ikke rom for spillerne å ta en hviledag idag. Sandnes har sett sterke ut og kjempet seg til uavgjort i forrige kamp hvor de spilte mot Krs. For de som husker hjemmekampen vår mot Sandnes så kjempet de hardt og hang med hele veien inn. Alt tyder på en spennende kamp og vi skal som alltid gjøre vår jobb ringside.

Det blir ett hyggelig gjensyn med flere når vi kommer til Sandneshallen. Vi gleder oss til å se Jakob igjen, vi liker han jo best i rødt og svart men vi unner han dette. Så har vi Reidar og Venke, 2 mennesker vi ble så glad i når Leif trente Ålgård. Det skal klemmes før kamp men når kampen blåses igang skal vi overdøve Reidar og tromma hans;)

Det blir en nervepirrende uke vi går i møte. Vi har selvfølgelig troa på at gutta gjør jobben i Sandnes, så får vi håpe at Kolstad møter på jobb mot Halden til onsdag, da gjenvinner vi muligheten til å avgjøre selv!

GOD KAMP!