BØRSEN: Viste hvem som var sjef! – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: Viste hvem som var sjef!

Kristijan Jurisic eller Magnus Søndenå? Det var ingen tvil om hvem bare sjef på banen da Sandnes ble utspilt og tapte med 12 mål for ØIF Arendal.

-Kompakt forsvarsspill og mange kontringsmål. Slik oppsummerte ØIF-trener Heine Jensen 34-22 seieren mot Sandnes. Og på banen viste Kristijan Jurisic hvem som var sjef. Med en redningsprosent på 50 var ØIFs sisteskanse utilnærmelig. Han honoreres med 5 poeng på børsen av ØIFs egen jury. Jurisic reddet begge straffene som Sandnes fikk, han hadde en redningsprosent på 52 i første omgang og etter 40 minutters spill var den helt oppe i vanvittige 62 prosent.

Kristijan Jurisic ble kåret til banens beste i Sandneshallen og på børsen. Arktivfoto: May Elin Aunli

Jurisic fikk imidlertid hjelp av et aggressivt forsvar og her ledet både lagets kaptein Magnus Søndenå og Aksel Strupstad an. Søndenå får 3 poeng på børsen. Han scoret fem mål på fem skudd, og hadde noen sugende returløp. Og som vanlig var han assistkonge i fravær av Mario Matic.

2 poeng går til Aksel Strupstad. Strupstad scoret 6 mål og bandt forsvaret sammen på en forbilledlig måte.

ØIFs toppscorer ble William Fiala Gjermundnes med 7 mål på 9 forsøk. Fiala får 1 poeng på børsen.

ØIF tok et langt steg mot sluttspillplass med seieren over Sandnes, men må ha hjelp i serieinnspurten. Hvis ØIF Arendal slår Runar i siste seriekamp, kan likevel Halden knipe 8.-plassen og den siste sluttspillplassen. Men da må Halden slå både seriemester Kolstad og Bækkelaget i løpet av den kommende uken.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen og tidligere nettredaktør Tore Abrahamsen