PÅ BESØK HOS GRANE JENTER 07 – ØIF Arendal
Grane jenter 07 sammen med Aksel og Mathias.

PÅ BESØK HOS GRANE JENTER 07

ØIF Arendal sine spillere skal i tiden fremover besøke juniorlag i områdene i og rundt Arendal. Og sist tirsdag var det Grane jenter 07 som fikk besøk av Aksel Strupstad og Mathias Larson. Og for en glede dette ble for jentene på laget!

Det er alltid spesielt å få besøk av elitespillere og kanskje ekstra spesielt når spillerne kommer fra samme by. Mange av jentene som onsdag fikk besøk er å se i Sparebanken Sør Amfi, når ØIF Arendal spiller hjemmekamper. «Det er alltid gøy og kunne motivere, inspirere og komme med tips til unge fremadstormende spillere», sier to fornøyde ØIF spillere, Aksel Strupstad og Mathias Larson.

«Jentene ble skjerpa, hørte etter på de som instruerte og de gjorde innspill akkurat slik vi skulle trene på. Og når de også vet at de som kommer er så gode på det de holder på med, så blir det mye mer troverdig. Så et slikt besøk var bare helt supert», kunne Granetrener Axel fortelle.

Jentene syntes også uten tvil at dette var et morsomt og lærerikt besøk. «Dette var gøy! Jeg har sett mange kamper i Sør Amfi og det er moro at de vil komme og trene oss. Jeg fikk lære hvordan man sentrer inn til linje», uttaler en blid Ida Skaare, som er bakspiller.

«Kjempe gøy besøk, har lært masse. Blant annet det å trekke motsatt av backene, det har jeg slitt med. Gutta vet hvordan de skal lære det videre, og da er det jo ekstra moro å lære av de», oppsummerer strekspiller Sanne Glommen.

Sanne Glommen og Ida Skaare sammen med dagens trenere, Aksel Strupstad og Mathias Larsson.

Som et ledd i det å skape gode forbilder for unge spillere, vil ØIF Arendal sine spillere fortsette med å besøke lag i og rundt Arendal. Klubben håper også at juniorspillere har lyst til å se kamper i Sparebanken Sør Amfi. Alle barn som kommer i klubbdrakt eller kledd i rødt og sort, kommer gratis inn på kampen mot Runar, som spilles søndag 2. april kl. 18.15.